Revamp
Revamp DR-1250A Progloss Airstye Meleglevegős ionos hajformázó
  • Cikkszám: 292278
Revamp

Revamp DR-1250A Progloss Airstye Meleglevegős ionos hajformázó

  • Cikkszám: 292278
34 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
349 Pont
  • Gyári garancia: 36 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szabályozható hőmérséklet
Igen
Ionizáló funkció
Igen
Cserefejek száma
6 db
Bevonata
Kerámia
Egyéb jellemzők
3 méteres szalonkábel
Sebesség állíthatóság
Igen

Adjon határozott formát hajának a Revamp Progloss™ Ionos hajformázóval. Az erőteljes szárítást és határozott formázást egy 1200 W-os motor és 6db cserélhető hajformázó tartozék garantálja. A kettős ionsugár technológia megakadályozza a nem kívánt fodrosodást és selymesen sima felületet biztosít, miközben növeli a térfogatot a hajtövektől kezdődően. Minden hajtípusra használható a különböző beállításoknak köszönhetően, beleértve a hűvös beállítást is, mellyel fixálhatja az elkészített frizurát.

Részletes ismertető

6 cserélhető fej a sokoldalú formázásért

A Revamp Progloss Ionos hajformázó megszárítja és formázza a haját, lenyűgöző mélységet és stílust hozva létre a sima és egészségesen fénylő hajért.

19 mm-es hajcsavaró

Légformázás a lyuggatott hengerrel, rögzítő klipsz a pontos irányítás érdekében.

38 mm-es forgó légkefe

Ideális volumen növelő és formázó a gyönyörű, pattogó fürtökhöz. Erős sörtékkel, hogy már a hajtövektől kezdődően növelje a térfogatot.

32 mm-es sörtéjű légkefe

Adjon extra emelést és volument a hajtövektől, miközben lágy hullámokat készít. Egyszerűen tekerje haját a kefére, hogy a haja természetes rugalmasságot és testet kapjon.

Smooth & Shape párnázott légkefe

Hozzon létre egyenes stílusokat extrém hőség nélkül a Smooth & Shape párnázott légkefe tartozékkal. A puha, gömbvégű sörtéknek és rugalmas párnának köszönhetően a kefét könnyedén csúsztassa a haján a simaság érdekében, miközben szárítja is a haját.

Mélytányéros diffúzor

Egyenletes hajszárítás, volumen és hajemelés a hajtövektől.

Szárító fúvóka

Távolítsa el hajából a felesleges nedvességet, hogy enyhén nedves hajat kapjon, amely elő van készítve a formázásra.

ProglossTM védelem a hajnak

A láthatóan sima és fényes haj érdekében hoztuk létre a ProglossTM technológiát. A keratin-, argán-, és a kókuszolaj biztosítja a tökéletes simaságot és egyidejűleg megóvják a hajat a hőhatás által okozott károsodásoktól.

Hozzon létre változatos frizurákat

Bármilyen alkalomra elkészítheti ideális frizuráját. A Revamp Progloss Ionos hajformázó az egyenletes, optimális formázást biztosítva tökéletes a különböző hosszúságú és textúrájú hajhoz.

Egyedi beállítások

Teljes mértékben kezébe veheti a formázás élményét a különböző hajtípusoknak és textúráknak megfelelő hőmérséklet és sebességbeállításoknak köszönhetően. Formázás után használja a hűvös beállítást, hogy fixálja haját és hosszantartó frizurát készítsen.

Fokozott ragyogás

Annak érdekében, hogy frizurája gubancmentes legyen, ez a hajformázó kettős, negatív és pozitív ionos sugárzóval rendelkezik. Minden formázó tartozék a Progloss™ szuper sima olajok egyedülálló kombinációjával van átitatva az egészségesen ragyogó haj érdekében.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés