Revamp
Revamp Progloss™ DR-2500 Volume & Style meleglevegős hajformázó
  • Cikkszám: 292281
Revamp

Revamp Progloss™ DR-2500 Volume & Style meleglevegős hajformázó

  • Cikkszám: 292281
40 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
409 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
1 000 W
Szabályozható hőmérséklet
Igen
Ionizáló funkció
Igen
Cserefejek száma
2 db
Bevonata
Kerámia
Sebesség állíthatóság
Igen

Szárítsa meg, bontsa ki, dúsítsa és formázza a haját a Revamp Progloss™ Volume & Style meleglevegős hajformázóval. Egy mindent az egyben kötelező eszköz a hajformázás megkönnyítésére!

A könnyű, karcsú, funkcionális kialakításának köszönhetően gyorsan üzembe helyezhető és könnyen használható eszköz. A beépített Quad ion rendszernek köszönhetően nem csak formázza a haját, hanem egyesítve a pozitív és negatív ion sugarakat volument ad a hajtövektől, kondicionálja a hajat a teljes hosszában és megakadályozza a haj nem kívánt fodrosodását és a szálló haj effektust.

A Progloss™ szuper sima olajokkal kezelt kerámia kefehengerek formázás közben egyenletesen és precízen adják át a hőt. A két cserélhető formázófejnek köszönhetően minden típusú és hosszúságú hajhoz használható. A kisebb fej ideálisan használható a rövid és a vékonyabb hajhoz, a nagyobb fej pedig a hosszabb, dúsabb hajhoz ideális választás.

Részletes ismertető

ProglossTM védelem a hajnak

A láthatóan sima és fényes haj érdekében hoztuk létre a ProglossTM technológiát. A keratin-, argán-, és a kókuszolaj biztosítja a tökéletes simaságot és egyidejűleg megóvják a hajat a hőhatás által okozott károsodásoktól.


Hello, sima, selymesen fényes haj

Az erőteljes beépített ionsugárral ez a hajformázó formázás közben simítja a haját. A negatív ionok megakadályozzák a fodrosodást és a szálló haj effektust, a pozitív ionok növelik a volument a hajtövektől, azonnali, tartós térfogatnövekedést eredményezve.


Legyen a hajformázás élvezet!

Ez a multifunkciós hajformázó szárítja, kibontja, dúsítja és formázza a haját. Ezzel lényegesen megkönnyíti és lerövidíti a formázási időt. Könnyű kialakításának és egyszerűen használható funkcióinak köszönhetően elengedhetetlen kiegészítője a mindennapi hajápolási rutinnak, legyen szó rövid, vékony vagy hosszú, durva hajról.


Fel a fejjel!

A két cserélhető fej minden hajtípushoz alkalmassá teszi ezt a hajformázót. A nagyobb fejet úgy terveztük, hogy volument és rugalmasságot adjon a hosszabb, vastagabb hajnak. A kisebb fej a rövidebb, vékonyabb hajnak biztosít tartást és volument.


Rugalmas stílus

A könnyű kialakítás, a két cserélhető kefe fej, a 3 méteres forgatható szalonkábellel és a forgatható hűvös hengervégekkel kombinálva kényelmet és rugalmasságot biztosít a stílus kialakításához. Akár hagyományos kefeként is használható.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés