Revamp
Revamp Progloss™ Wv-3000 2 Az 1-Ben Beach & Volume Kerámia hajformázó
  • Cikkszám: 292296
Revamp

Revamp Progloss™ Wv-3000 2 Az 1-Ben Beach & Volume Kerámia hajformázó

  • Cikkszám: 292296
28 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 36 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szabályozható hőmérséklet
Igen
Ionizáló funkció
Igen
Bevonata
Kerámia

A Revamp Progloss™ 2 az 1-ben Beach & Volume hajformázóval nagy volumenű és nyugodt tengerparti hullámokat is készíthet. Mondjon búcsút a karfájdalmaknak és a kitekert kéztartásnak, mert különleges hullámosító, hajformázó az egyszerűségről szól. A gyorsan felmelegedő és könnyen használható készülék hajlított lemezekkel rendelkezik, amelyek ötvözik a kerámiát és az ion technológiát - ezzel a hullámok nemcsak tartást kapnak, de ragyogó fényt is kapnak. Progloss™ technológiával - keratinnal, argánolajjal és kókuszolajjal kezelve, így a készülék puhává, selymessé és egészségesen ragyogóvá teszi a hajat.

Az 5 különböző hőmérséklet beállításnak, az egyenletes hőeloszlásnak és a hajkímélő technológiáknak köszönhetően ez a hajformázó minden hajtípusra eredményesen és biztonságosan használható.

Részletes ismertető

Progloss™ védelem a hajnak

A láthatóan sima és fényes haj érdekében hoztuk létre a Progloss™ technológiát. A keratin, argánolaj és kókuszolaj biztosítja a tökéletes simaságot és egyidejűleg megóvják a hajat a hőhatás által okozott károsodásoktól.

Forró téma

Az ultra gyors felmelegedési időnek köszönhetően a Beach & Volume hajformázó szinte azonnal munkára kész. Ha finomabb haja van, válasszon alacsonyabb hőmérsékletet, hogy kímélje a haját. Dúsabb vagy göndörödésre hajlamos haj esetén próbálja a magasabb hőmérsékleteket a tökéletes eredményért.

Készítsen hullámokat

Egyszerűen, gyorsan tökéletest. Mindössze annyit kell tennie, hogy a tincseit a kerámia lemezek közé fogja és végig húzza rajta a hajformázót a folyamatos, hibátlan hullámokért. Az ívelt kerámia lemezekkel és az ion sugárral tökéletes, szálló haj mentes strand frizurát vagy nagy, pattogó hullámokat készíthet rövid idő alatt.

A ragyogó hajért

A Revamp a speciális Progloss™ olajaival ez a készülék nemcsak formáz, hanem észrevehető lágyságot és csillogást is kölcsönöz neki.

Viszlát száraz, vízhiányos haj! Helló egészséges ragyogás!

Biztonság és kényelem

Az egyenletes hőeloszlás, a digitális hőmérséklet beállítás, a speciális Progloss™ olajok és az iontechnológia, mind a tökéletes eredményt garantálják kíméletesen. Az automatikus kikapcsolás a biztonságot növeli, a 3 év garancia pedig hosszútávú nyugalmat garantál. Önnek csak élveznie kell a tökéletes frizura nyújtotta magabiztosságot.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés