Choetech
Choetech PD40W Dual USB-C Töltő
  • Cikkszám: 270456
Choetech

Choetech PD40W Dual USB-C Töltő

  • Cikkszám: 270456
7 699 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
76 Pont
db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fehér

Töltsön egyszerre 2 eszközt is gyorstöltéssel és biztonságosan a Choetech 2 USB-C kimenettel rendelkező fali töltőjének segítségével.

Részletes ismertető

Fali töltő USB Type -C porttal, amely gyors töltést kínál a Power Delivery technológiában.

Legfeljebb 40 W teljesítményű okostelefonok, táblagépek és egyéb, C típusú USB -porton keresztül feltöltött eszközök, és akár új laptopok táplálására is.

A töltő több energiát kínál, mint a korábbi modellek, és támogatja a szupergyors töltést is, hogy okostelefonja ne maradjon túl sokáig energia nélkül.

A 40 W -os váltóáramú töltő alacsonyabb teljesítményű is. Így biztonságosan töltheti más eszközeit, valamint barátai eszközeit - beleértve azokat is, amelyek nem támogatják a szupergyors töltést.

A Power Delivery technológia nemcsak okostelefonok, hanem C típusú USB -porttal ellátott laptopok töltését is lehetővé teszi. A megfelelő kábellel az adapter a klasszikus tápegységhez hasonló töltési sebességet biztosít.

Tűzálló és tartós anyagok kombinációjából készült. Ellenáll az eséseknek és a túlmelegedésnek.

Intelligens chip: A tartozék intelligens felügyeleti rendszerrel rendelkezik, amely az adott berendezéshez igazítja az optimális feszültséget. A készülék pontosan annyi áramot kap, amennyi a lehető legrövidebb idő alatt helyre kell állnia, anélkül, hogy károsodna az akkumulátor.

Többek között a túltöltés, a túlmelegedés és a rövidzárlat ellen is véd. A tartozékok és a feltöltött eszközök teljes védelme.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés