Bose
Bose Smart Soundbar 900 Hangprojektor (863350-2200)
 • Cikkszám: 270950
Bose

Bose Smart Soundbar 900 Hangprojektor (863350-2200)

 • Cikkszám: 270950
389 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
3 899 Pont
 • Gyári garancia: 36 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Bluetooth
Igen
Csatlakozók
HDMI eARC, Optikai bemenet, Ethernet-csatlakozó
Szín
Fehér
Súly
5 750 g
Magasság
58,1 mm
Mélység
107 mm
Szélesség
1 045 mm

Ha moziszerű élményt vár, nem elég csupán az, ha a hangprojektor több irányba sugározza a hangokat. A Bose Smart Soundbar 900 intelligens hangprojektor Dolby Atmos® technológiával messze felülmúlja ezt a teljesítményt, és olyan valósághű élményt kínál, amelyet egyetlen más hangprojektortól sem kap meg. A Bose hatékony technológiái mindenféle tartalmat sokkal hatásosabbá tesznek azáltal, hogy elkülönítik egymástól a hangszereket, a párbeszédet és a hangeffekteket, és a helyiség különféle részeiben – a bal vagy a jobb szélen, a fej fölött – szólaltatják meg őket, így olyan magával ragadó élményben lehet része, mint még soha.

Részletes ismertető

Rengeteg technológia, gyönyörű csomagolásban.

Bár a Dolby Atmos® funkcióval ellátott prémium hangprojektor külseje is lenyűgöző, mégis a belsejében rejlő technológia az, ami igazán bámulatos. A szekrényben kilenc hangsugárzó található precíz elrendezésben – köztük két új, felfelé irányuló, kétpólusú hangsugárzó. Ez a szabadalmaztatott PhaseGuide technológiával együtt többirányú hangsugárzást eredményez a szoba különböző területeire, így azt az érzést kelti, mintha olyan helyekről is hallhatná a hangot, ahol nem is helyezett el hangsugárzókat.

Ha nem Dolby Atmos minőségű gangot hallgat, akkor a feladatot Bose TrueSpace™ technológia veszi át, és olyan módon keveri újra a jeleket, amely „magasságot” ad a hangoknak, és mennyezeti hangszórók használata nélkül is magával ragadó hangélményt teremt.

Több zene. Több szobában.

Ahogy az elvárható, a Wi-Fi®-, Bluetooth®-, Apple AirPlay 2- és Spotify Connect-kompatibilitásnak köszönhetően vezeték nélkül streamelheti kedvenc zenei szolgáltatásait. Sőt, ez az intelligens hangprojektor Wi-Fi-n keresztül összekapcsolható bármely más Bose intelligens hangsugárzóval, hogy egész otthonában zavartalanul élvezhesse kedvenc dallamait.

Felturbózná a teljesítményt? Bővítsen.

Nem fogja elhinni, mire képes önmagában a Bose Smart Soundbar 900 intelligens hangprojektor, de ha készen áll, tudunk még többet is mutatni. Vezeték nélküli mélyhang-modul hozzáadásával hangsúlyosabbá teheti a hangzás mélyebb tartományait, a vezeték nélküli térhatású hangsugárzókkal javíthatja a térhatást, és ha mindkettőt beveti, akkor teljes házimozirendszert hozhat létre, és tökélyre fejlesztheti a hangzást.

A doboz tartalma

 • Bose Smart Soundbar 900 intelligens hangprojektor
 • Távvezérlő 2 db AAA elemmel
 • Törlőkendő
 • ADAPTiQ headset
 • Optikai kábel
 • HDMI-kábel
 • Hálózati kábel
 • Rövid üzembe helyezési útmutató
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés