Kerékpárok - 1.oldal 272 termék Szűrés

 • 4 (1  értékelés)
  21 999 Ft
 • 5 (2  értékelés)
  79 999 Ft
 • 5 (1  értékelés)
  3 490 Ft
 • 5 (1  értékelés)
  12 900 Ft

Elektromos kerékpárok felnőtteknek és tanulóbiciklik gyermekek részére

A vásárlás előtt a legfontosabb, hogy alaposan gondold át a választást. Az egyik legfontosabb kérdés, hogy hogyan válasszunk megfelelő kerékpár méretet gyerekeknek, vagy akár magunknak.
Ehhez a testmagasság és a vázméret arányát érdemes figyelembe venned. 

A Neuzer Prestige férfi és női kerékpár esetében méretválasztó táblázat segíti a kiválasztást. Így könnyen megtalálod a számodra alkalmas méretet. Például egy 180 cm testmagasságú férfi számára egy L méretű kerékpárt érdemes választani, ami 19-21 inch/col a váz és a kerékméretet jelöli. A testmagasság adatát tudva a passzoló váz - kerékméret adatot keresd meg a kiválasztott bicikli részletes ismertetőjében. 

Felnőtt városi kerékpárok mérettáblázat

Testmagasság / váz és kerékméret: 

145-165 cm között: váz: 17", kerék: 26"
165 - 180 cm között: váz: 18" - 21", kerék: 27" - 28" 
180-180 cm között: váz: 21" - 22", kerék: 28"

Gyerek kerékpár méretek: tanulóbicikli vagy más néven futóbicikli mérete

A gyermekek esetében egyszerűbb a méretválasztás, mert náluk csupán a kerékméretre kell odafigyelni és esetleg a testsúlyukra. A gyermek kerékpárokat egészen addig használhatják, amíg a tekerés kényelmes számukra. A kerékméretnek a gyermek lábainak hosszával kell összhangban lennie, hiszen a tanulóbiciklit nem pedállal, hanem lábbal fogja hajtani a tulajdonosa. 

A futóbicikli gyerekeknek már egész fiatal korban is ajánlott és nagy segítség egy kerékpáros családban, hiszen már 3 éves kórtól szoktathatjátok a kicsiket a kerékpáros élethez. 3 éves kor alatt nem minden gyermek számára ajánlott.

Kerékpár típusok

Nem csak a méret kiválasztása a fontos, hanem azt is hasznos előre átgondolnod, hogy milyen terepen szeretnéd rendszeresen használni a biciklit. A terep típusa szerint választhatsz: országúti kerékpár, trekking kerékpárok, cross trekking és fitness kerékpár, esetleg mountain bike típusok közül. Az elektromos kerékpár árak is változnak az egyes típusoktól függően. Nézzük meg most, hogy melyik típus legyen a végső választás!

Városi kerékpárok

Rövidebb távokra népszerű, kényelmes és biztonságos választás. Férfi és női városi kerékpár modelleket is találsz köztük. Kényelmi funkciók a láncvédő, csomagtartó és a sárvédő. A láncvédő megóv, hogy a biciklizés közben a nadrágot ne csípje be vagy olajozza össze. Kosár általában nem az alaptartozék része. Városi kerékpár választható az e-bike modellek között. 

Országúti kerékpárok 

Az országúti kerékpárokat versenybicikliknek is szokták nevezni. Ezek extra könnyű modellek, vékony gumival és könnyű vázzal. Ilyen kerékpárt nem találsz kínálatunkban az elektromos kerékpárok között.

Trekking és cross trekking kerékpárok

A trekking kerékpárok vagy más néven túra biciklik alkalmasak kirándulásokhoz, túrához. Ötvözik a városi bicikli kényelmét, biztonságát, amire nem csak aszfalton, hanem terepen is számíthatsz. Trekking kerékpárok az e-bike modellek között is vannak, akár cross változatban is.

Fitness kerékpár

A fitness kerékpár az országúti kerékpárokhoz áll a legközelebb. Aszfaltra lettek tervezve és kiválóak sportoláshoz. Ugyanakkor jól használható ez a bringa típus városban is a mindennapok során.

MTB kerékpár

Közismertebb néven mountain bike. Az MTB biciklik talán a legnépszerűbb típus itthon. Elsősorban erdei vagy hegyi túrabiciklik ezek. Ha a napi kényelmes, aszfaltos bringázást hátra hagyod és rendszeresen izgalmasabb terepen tekersz, akkor az MTB bicikli lesz a jó választás. Hegyi és túra e-bike modell szintén van a kínálatunkban, amivel még a legnehezebb terepet is könnyebben teljesítheted.


A kerékpáros ruházatról se feledkezz meg! Ez éppen olyan fontos, mint maga a bicikli kiválasztása. A kerékpáros ruházat fog meg megvédeni a terepen vagy éppen a sebességet is jelentősen meghatározhatja, ha versenyszerűen szeretnéd használni. 

Használt kerékpár nem található a kínálatunkban.

Utoljára megtekintett termékeid

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés