Garmin
Garmin Edge 1040 Kerékpár computer
  • Cikkszám: 273554
Garmin

Garmin Edge 1040 Kerékpár computer

  • Cikkszám: 273554

249 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Soha ne hagyja abba a kerékpározást a tökéletes GPS kerékpárkomputerrel, amelyre akkor számíthat, amikor a legnagyobb szüksége van rá. Az Edge 1040 bármilyen útra készen áll, a távoli kavicsos ösvényektől az epikus mászásokig.

Menjen mélyebbre. A sűrű lombkorona és a városi dzsungel nem akadály a többsávos GNSS-nek köszönhetően.

Utazzon messzebb, töltsön kevesebbet. Akár 35 óra akkumulátor-élettartam igényes használat mellett, valamint akár 70 óra akkumulátorkímélő módban. Kerékpáros képessége és a tanfolyami követelmények segítenek megismerni erősségeit és gyengeségeit.

TÁPLÁLKOZÁSI ÉS HIDRATÁCIÓS FIGYELMEZTETÉSEK

Mérföldről mérföldre szerezze be azt a betekintést, amelyre szüksége van ahhoz, hogy energiatakarékos maradjon. Az Edge 1040 értesíti Önt, ha ideje hidratálni vagy enni.

MULTI-BAND GNSS

A többrendszerű, többsávos GNSS technológiával még a legnagyobb kihívást jelentő környezetben is jobb helymeghatározási pontosságot és lefedettséget érhet el.

INREACH® KÉSZÜLÉK KOMPATIBILITÁS

Maradjon kapcsolatban, bárhol is utazik, párosítva az Edge-et egy kompatibilis inReach eszközzel. Üzenetek megtekintése és megválaszolása, utazási adatok megosztása és interaktív segélykérő riasztások aktiválása.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés