Tesla
Tesla T300 Aerostar Pozsák nélküli kéziporszívó
  • Cikkszám: 274017
Tesla

Tesla T300 Aerostar Pozsák nélküli kéziporszívó

  • Cikkszám: 274017

39 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Porzsák nélküli, Álló porszívó
Súly
2 200 g
Porszívószűrő típus
HEPA
Szín
Fekete
Magasság
1 130 mm
Mélység
195 mm
Szélesség
285 mm
Teljesítmény
600 W

A TESLA AeroStar T300 egy rendkívül könnyű porszívó, mindössze 2,2 kg. A bútorok alatt könnyen bejut a nehezen hozzáférhető helyekre, mivel az univerzális padlófej mindössze 6,5 cm magas. Tisztítja a szoba sarkait, a szekrények közötti hézagokat, sőt a bútorok alatti padlót is. A takarítás végeztével a porszívót a mellékelt fali tartóban tárolhatod.

NÉGYSZERES SZŰRÉS MODERN HEPA SZŰRŐVEL

A porszívó a legkorszerűbb négyszeres levegőszűrő rendszerrel van felszerelve. A ciklonszűrési technológia nagy szívóerőt biztosít, amely folyamatosan forgatja a levegőt a porszívó belsejében, hogy elválassza a levegőt és a szennyeződést. Ezután a levegőt először finom, rozsdamentes acél elsődleges szűrővel, majd másodlagos habszűrővel szűrik, végül pedig hatékony HEPA-szűrővel tisztítják.

MAGAS TISZTÍTÁSI HATÉKONYSÁG

A TESLA AeroStar T300 porzsák nélküli padlóporszívó minden otthonban hasznos segítőtárs. Erőteljes 600 W-os villanymotort használ, amely garantálja a hatékony padlótisztítást. Univerzális padlófúvókával és számos tartozékkal rendelkezik, amelyek nagy hatékonyságot biztosítanak például szőnyegek, kemény padlók és nehezen elérhető területek tisztításánál.

PORZSÁK NÉLKÜLI TISZTÍTÁS CIKLONSZŰRÉS TECHNOLÓGIÁVAL

A porszívó által beszívott szennyeződés közvetlenül a szennyeződéstartályba kerül, így nem kell a porzsák cseréjével tölteni az időt. A szennytartály nagy kapacitása elegendő az egész lakás kitakarításához. Porszívózás után a tartály egyszerűen kimosható vízzel, és előkészíthető a következő használatra.

KIEGÉSZÍTŐK SZÉLES VÁLASZTÉKA

A csomagban több praktikus kiegészítőt találsz. Használd a réscsövet szűk helyek, például radiátorok, szobasarkok, redőnyök vagy bútorok alatti tisztítására. A kárpitos szívóka kanapék, ágyak vagy kárpitozott székek tisztítására használható. A tartozékok a csőhöz vagy adapter segítségével közvetlenül a porszívóhoz csatlakoztathatók. Ezenkívül egy csere HEPA szűrő és habszűrő is tartozik hozzá.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés