Russell-Hobbs
Russell Hobbs 28040-56/RH Steam Genie Aroma kézi gőzölő
  • Cikkszám: 266645
Russell-Hobbs

Russell Hobbs 28040-56/RH Steam Genie Aroma kézi gőzölő

  • Cikkszám: 266645

24 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Szeretné kisimítani a gyűrődéseket, miközben kedvenc illataival gőzölheti ruháit? Akkor ne keressen tovább: íme a Steam Genie Aroma kézi gőzölőkészülék! A felmelegedő kerámia gőzölőlap már 45 másodperc után használatra kész, a gőzölést pedig 32 grammos gőzkibocsátással végzi. Az illatadagoló segítségével a kedvenc illatait használva frissítheti fel ruháit. Sőt mi több, a gőzölő használatával 60 másodperc* alatt megsemmisítheti a baktériumok akár 99%-át.

Termék tulajdonságok

Illatadagoló

Frissítse fel szöveteit, miközben kisimítja a gyűrődéseket a Steam Genie Aroma segítségével. Élvezze a friss ágynemű illatát, kölcsönözzön friss virágillatot kanapéjának, függönyeinek és díszpárnáinak, vagy gőzölje át ruháit bogyós gyümölcsök illatával. Formálja saját stílusára szövetanyagait kedvenc illataival!

60 másodperc alatt elpusztítja a baktériumok akár 99,9%-át*

Tisztítsa meg ruháit és semmisítse meg az összes baktériumot a Steam Genie Aroma kézi gőzölőkészülék segítségével. A gőzölő 60 másodperc alatt* képes megsemmisíteni a baktériumok akár 99,9%-át, így gyorsan és hatékonyan megtisztíthatja ruháit, valamint könnyen eltávolíthatja a nemkívánatos gyűrődéseket.

                 

25%-kal gyorsabb eredmény a 32 grammos gőzkibocsátásnak köszönhetően

A Steam Genie Aroma 32 grammos gőzkibocsátásának köszönhetően könnyedén megszabadulhat ruhái gyűrődéseitől. Az erős gőzölésnek köszönhetően 25%-kal gyorsabb eredményt** érhet el. Az anyagok gőzölése még sosem volt ilyen egyszerű!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés