Niceboy
Niceboy Pilot Q9 Radar autóskamera
  • Cikkszám: 272693
Niceboy

Niceboy Pilot Q9 Radar autóskamera

  • Cikkszám: 272693

56 199 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Kijelző méret
3 inch
Felbontás
3840 x 2160p
Memóriakártya foglalat
MicroSD
Pixelek száma
12 megapixel
Szín
Fekete

A Niceboy PILOT Q9 Radar autós kamera mindennel rendelkezik, amire szüksége lehet - kiváló, akár 4K felbontás, GPS, az európai radarok teljes adatbázisa és számos egyéb funkció, amelyre baleset esetén szüksége lehet a minőségi videofelvételhez. Telefonos alkalmazással vezérelhető, magyar nyelvű kommunikáció, erős fényben és éjszaka is minőségi felvételt készít.

Megbízható, nagyfelbontású felvétel

Az útról készült felvételek 4K vagy 2K felbontási minőségben 30 képkocka/mp sebességgel lejátszhatók le. A folyamatos, zökkenőmentes felvételkészítés érdekében a 60 képkocka/mp FullHD felbontás tökéletesen ideális.

A sebességmérő kamerák adatbázisának köszönhetően gondtalan vezetés

Az előírásokkal összhangban szeretne vezetni, miközben a vezetésre szeretne koncentrálni? A PILOT Q9 Radar kamera minden álló radarra és mért szakaszra figyelmeztet, így nem kell feltétlenül a táblákat keresnie. Folyamatosan frissülő adatbázisában megtalálhatók több mint 30 európai ország radarjai és mérési pontjai.

Részletes útvonal rögzítés GPS modullal

A PILOT Q9 Radar autós kamera automatikusan eltárolja a sebesség és GPS-koordináta adatokat, így azok mindig kéznél vannak, amikor szüksége van rájuk, és Google Maps támogatását élvező saját lejátszójában szeretné visszanézni az utat.

Forgasson éjszaka vagy akár erős napfényben

Kiváló minőségű érzékelőjének köszönhetően a Niceboy PILOT Q9 Radar autós kamera fokozott érzékenysége megközelíti az éjszakai látást lehetővé tevő infravörös sávot. Ez, valamint a minőségi, tiszta üveg, f/1,8 fényértékű hatrétegű lencse jól olvasható éjszakai felvételeket jelent. Még az erős napfény sem zavarja a kamerát, a WDR technológiának köszönhetően kiválóan kezeli azokat a helyeket is, ahol a kontrasztos fény-árnyék átmenetek problémát jelenthetnének.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés