TrueCam
TrueCam H5 Menetrögzítő kamera
  • Cikkszám: 274758
TrueCam

TrueCam H5 Menetrögzítő kamera

  • Cikkszám: 274758
29 990 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
299 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Felbontás
1920 x 1080p
Beépített mikrofon
Igen
Memóriakártya foglalat
MicroSD
Pixelek száma
12 megapixel
Szín
Fekete
Akkumulátoros
Igen

Kis mérete ellenére a Truecam H5 felvételek minősége nem csökken. Ezek akár 1080p felbontásúak is lehetnek, ami még a kis tárgyak megbízható rögzítését is biztosítja. A magas felvételi-sebességnek köszönhetően (30 kép / mp) a gyors mozdulatok folyamatosak maradnak a felvételen. Alacsonyabb 720p HD felbontás, amelynél a kamera másodpercenként 60 képkockát képes felvenni.

Részletes ismertető

Láthatatlan dizájn

A kameratest mérete nagyon kompakt, és matt színével sem vonzza a figyelmet. Ez akkor hasznos, ha a TrueCam H5-et parkolás közben is az autóban kívánja hagyja, például egy bevásárlóközpont előtt. A járókelők nehezen veszik észre. Vezetés közben sem vonja el a figyelmét, és egyáltalán nem korlátozza kilátásait.

A WiFi továbbítja a videókat

TrueCam H5 kamerájából a videók vezeték nélkül továbbítódnak a beépített WiFi-vel. Csak párosítsa a kamerát mobiltelefonjával a alkalmazásban, és azonnal dolgozhat a felvételekkel. Az alkalmazás Android és iOS operációs rendszert futtató telefonok és táblagépek számára is elérhető, és megkönnyíti a vezérlést is - távolból elindítható vagy leállítható a rögzítés, vagy módosíthatók a kamera alapvető beállításai.

Ne töltse az időt a telepítéssel

A TrueCam H5 másodpercek alatt készen áll az útra. A rögzítést maximálisan leegyszerűsíti egy egyedi mágneses tartó, amelyet az üveghez erősít. Ezután egy pillanat alatt rákattintja a kamerát, és ugyanolyan könnyen le is veheti. A töltőkábellel egyáltalán nem kell foglalkoznia, mert magába a tartóba van beépítve. A kamera a csatlakozást követően automatikusan elkezdi a töltést.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés