Niceboy
Niceboy Voice Call mikrofon
  • Cikkszám: 272695
Niceboy

Niceboy Voice Call mikrofon

  • Cikkszám: 272695

12 009 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Frekvenciatartomány
100 Hz - 16 kHz
Iránykarakterisztika
Mindenirányú
Csatlakozók
USB 2.0 csatlakozó
Kábel hossza
1,4 m

A Niceboy márka VOICE Call mikrofonja az piacon található egyik legolcsóbb asztali konferencia mikrofon. Játékos könnyedséggel bonyolíthatja le az üzleti találkozóját vagy online csevegéseit a családtagjaival vagy barátaival. Megfizethető ára ellenére mindenirányú hangrögzítést kínál sztereó minőségben. Használata egyszerű és intuitív, ráadásul olyan kis méretű, hogy mindenhová magával viheti.

Elég mindössze csatlakoztatni és már kezdheti is

Az üzembe helyezéshez nincs szükség semmilyen különösebb ismeretekre sem további lépésekre - a Plug&Play technológiának elég mindössze az USB-n keresztül csatlakoztatni a mikrofont a számítógépéhez, és már kezdődhet is az értekezlet.

Sztereó hangátviteli minőség

A VOICE Call mikrofonnal garantált a tiszta hang. Mindenirányú hangérzékelés, így 360°-os szögben rögzíti a környezeti hangokat. És a hang sztereó minőségben kerül továbbításra, így biztos lehet benne, hogy mindig tisztán és világosan hallja majd vissza.

Kényelmes hordozható kivitel

A VOICE Call mikrofon mérete és súlya minimális, ezért mindig magánál tarthatja ezt a konferenciahívásokhoz használt segítőtársat.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés