Panasonic
Panasonic NN-SD27HSGTG Mikrohullámú sütő
  • Cikkszám: 287640
Panasonic

Panasonic NN-SD27HSGTG Mikrohullámú sütő

  • Cikkszám: 287640
49 499 Ft / db
54 999 Ft / db helyett
-5 500 Ft kedvezmény
Ne maradj le a legjobb árakról!
494 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Mikrohullám teljesítmény
1 000 W
Mikrohullámú sütő űrtartalma
23 l
Magasság
27,9 cm
Mélység
39,5 cm
Szélesség
48,8 cm
Súly
11 kg
Szín
Szürke
Gyermekzár
Igen
Forgótányér átmérő
28,5 cm
1 000 W
Mikrohullám teljesítmény
23 l
Mikrohullámú sütő űrtartalma
27,9 cm
Magasság
39,5 cm
Mélység
48,8 cm
Szélesség
11 kg
Súly

Egyszerűsítse a napi ételkészítést

Az NN-SD27HS mikrohullámú sütő az ételek tökéletes melegítését és elkészítését szolgálja. Az automata programok és az automata kiolvasztás a napi konyhai feladatokat jelentősen leegyszerűsíti.

Hatékonyság gombnyomásra

A Quick 30 funkcióval gyorsan és egyszerűen, minden további beállítás nélkül indítható 30 másodperces ételkészítés. Az időhosszabbítási funkció a konyhai műveleteket rugalmasabbá teszi. Ha az automatikus program ideje nem elegendő, és hosszabb ideig kívánja sütni-főzni az ételt, akkor az időhosszabbítási funkcióval tetszőlegesen növelhető az idő. Végül pedig a nem kívánt ételszagot az Aqua Clean funkció használatával megszüntetheti a készülékben. Egyszerűen helyezzen citromos vizes edényt a mikrohullámú sütőbe, majd nyoma meg az Aqua Clean gombot. Ez forrásba hozza az edényben lévő vizet, és a sütőtérben keletkező gőz minden tisztítószer felhasználása nélkül szagtalanítja és tisztítja a készüléket.

Részletes ismertető

Az ételkészítés új módja.

Fedezze fel a friss és egészséges ételkészítés örömét a Panasonic invertertechnológiájával. A precíz teljesítményszabályzással a fogások egyenletes hővel és gyorsan készülnek el.

Optimális ételkészítési eredmények

A belül szaftos rózsaszín, kívül ropogós steak készítése mindig komoly kihívás. A Panasonic mikrohullámú invertertechnológiájával viszont egyszerű. A maximális teljesítményt ciklikusan ki-be kapcsoló, hagyományos eljárással ellentétben ez a készülék még a legproblémásabb fogást is optimális teljesítményszinten tartja. Még a steak gyors kiolvasztása sem probléma. Az étel nemcsak kíméletesebben, de gyorsabban is készül.

Az ételkészítés új módja. Friss. Egészséges. Intelligens.

Miben különböznek a Panasonic inverteres mikrohullámú sütői az inverter nélküli készülékektől? A hagyományos mikró a maximális teljesítményt kapcsolja ki-be, míg az inverteres készülék az optimális teljesítményt tartva, gyorsan és egyenletesen készíti az egészséges fogásokat.

Egyenletes forrósítás és kiolvasztás

A hagyományos mikróban nehéz leégetés nélkül csokoládét olvasztani. A bébiétel még nagyobb gond, hogy ne is hevüljön túl, és ne is maradjanak benne hideg részek. A Panasonic invertertechnológiájának köszönhetően még a legproblémásabb étel is egyenletesen melegíthető, illetve olvasztható ki – rekordsebességgel.

Idő- és energiatakarékos

A különféle funkciók kombinálásával az ételkészítés akár 40%-kal¹ felgyorsulhat. Az invertertechnológia nélküli mikrók ellenben csak egymás után végzik el a funkciókat, ezért az elkészítés hosszabb időt vesz igénybe. Összevonható a mikrohullám a konvekcióval – illetve használható az összes egyszerre is. Sőt üzemeltetés közben megtakarítható 19%¹ energia, illetve készenlét módban akár 50%² is.

¹ Panasonic termék-összehasonlítás 600 g csirkedarabokkal. A százalékérték a hozzávalóktól függően változhat.
² A Panasonic belső termékvizsgálata. Az egyes termékek funkcióit műszaki leírásuk ismerteti részletesen.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés