Finish
Finish Green Power 0% All in 1 mosogatógép tabletta, 70 db
 • Cikkszám: 281035
Finish

Finish Green Power 0% All in 1 mosogatógép tabletta, 70 db

 • Cikkszám: 281035
4 399 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
43 Pont
 • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
 • Egységár: 63 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

A Finish Power 0% az All in 1 megoldás az edények mosogatásához. 100% Finish Power tisztítási teljesítmény, ugyanakkor foszfátoktól, illatanyagoktól és tartósítószerektől mentes*. Semmi más, csak a mosogatószer, amely még az odaégett ételt is eltávolítja. Mindez újrahasznosítható csomagolásban. A Powerball erősíti a tisztító hatást, így az első használattól kezdve minden alkalommal élvezheti a tisztítaságot.

* Nem tartalmaz szándékosan hozzáadott tartósítószert.

Ne öblítse el az edényeit és takarítson meg értékes vizet! Hagyja, hogy a mosogatógépe és a Finish Power 0% All in 1 tabletta megtisztítsa az edényeit a legmakacsabb szennyeződésektől.

Részletes ismertető

Termékjellemzők

 • Növényi összetevőkkel.
 • Csomagolásmentes, biológiailag lebomló, 100%-ban vízben oldódó bevonattal.
 • Több mint 80%-ban biológiailag lebomló összetevőkből áll.
 • Gyorsan feloldódik.
 • Üvegvédelem.
 • Szűrővédelem.
 • Eltávolítja az odaégett ételmaradékot.

Hogyan használja?

Csak száraz kézzel fogja meg. Ne csomagolja ki a tablettát, vízben teljesen feloldódik. Mosogatásonként egy tablettát helyezzen a száraz adagoló tartályba. Ne tegye a tablettát az evőeszköztartóba. A legjobb eredmény eléréséhez és a vízfogyasztás csökkentéséhez használja az öko mosogatási programot. Fertőtlenítő tartályokhoz alkalmas.

Összetevők

5 % vagy ennél több, de 15 %-nál kevesebb oxigénalapú fehérítőszereket, polikarboxilátokat; foszfonátokat, nem-ionos felületaktív anyagokat; enzimeket (szubtilizin, amiláz) tartalmaz. www.rbeuroinfo.com

A márkáról

Senki sem szeret mosogatni. Ezért találtuk fel a gépi mosogatószereket a mosogatógép-gyártókkal karöltve még 1953-ban. Megszállottan szeretnénk a mindennapi életünkkel együtt járó edényeket elmosogatni, ezért folyamatosan újítunk, hogy a legjobb gépi mosogatási eredményt érd el minden alkalommal. Ismerd meg a Finish mosogatógép kapszulák erejét! A világ vezető mosogatógép-gyártói a Finish-t ajánlják.

Biztonsági figyelmeztetés

FIGYELEM! Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.  SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni.

Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz. Zárja le a zacskót gondosan. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: +36 80 20 11 99

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés