Finish
Finish Ultimate Plus All in 1 Lemon Mosogatógép kapszula, 45 db
  • Cikkszám: 283922
Finish

Finish Ultimate Plus All in 1 Lemon Mosogatógép kapszula, 45 db

  • Cikkszám: 283922
3 899 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
38 Pont
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
  • Egységár: 87 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Illat
Citromos
Típus
Kapszula

Finish Ultimate Plus All in 1 mosogatógép kapszula, citromos illatú, 45 db

Finish Ultimate Plus All in 1 a makulátlanul tiszta és csillogó edényekért már az első használattól kezdve, minden alkalommal. Az első kapszulánk  CYCLESYNC™ technológiával, amely a megfelelő időben szabadítja fel a megfelelő összetevőt***.  Továbbfejlesztett technológiája még a ráégett ételmaradékkal is megbírkózik előöblítés nélkül - 4 lépésben a teljes mosogatási ciklus során. A kapszula védi és tisztán tartja az üvegedényeket és evőeszközöket is, megőrizve csillogásukat minden mosogatás után. A leghatékonyabb teljesítményű kapszula, amely átlagosan 15%-kal kevesebb vegyi anyagot tartalmaz, mint a Finish Power tabletta.

Részletes ismertető

A product package with a label

Description automatically generated

Finish Ultimate Plus All in 1 mosogatógép kapszula, citromos illatú

Finish Ultimate Plus All in 1 a makulátlanul tiszta és csillogó edényekért már az első használattól kezdve, minden alkalommal. Az első kapszulánk CYCLESYNC™ technológiával, amely a megfelelő időben szabadítja fel a megfelelő összetevőt***. Továbbfejlesztett technológiája még a ráégett ételmaradékkal is megbírkózik előöblítés nélkül - 4 lépésben a teljes mosogatási ciklus során. A kapszula védi és tisztán tartja az üvegedényeket és evőeszközöket is, megőrizve csillogásukat minden mosogatás után. A leghatékonyabb teljesítményű kapszula, amely átlagosan 15%-kal kevesebb vegyi anyagot tartalmaz, mint a Finish Power tabletta.

A logo on a poster

Description automatically generated with medium confidence

Termékjellemzők

• Folyékony Powerball: csillogó ragyogást biztosít
• GÉL: a hatékony zsíroldó gél a legmakacsabb szennyeződésekkel is szembeszáll
• POR: előáztató és súroló por a rátapadt ételmaradék eltávolítására
• CYCLESYNC™ technológia: A megfelelő összetevőt a megfelelő időben szabadítja fel
• Rövid programon is hatékony
• Csomagolásmentes, biológiailag lebomló, 100%-ban vízben oldódó bevonattal.

A close up of a yellow and red paint

Description automatically generated

Hogyan használja?

Csak száraz kézzel fogja meg. Ne szúrja ki, ne szakítsa szét vagy vágja ki. Használat után mindig zárja vissza a csomagot. Nem kell kicsomagolni a tablettát, mivel mosogatás alatt teljesen feloldódik.
Mosogatásonként egy tablettát helyezzen be a SZÁRAZ adagoló tartályba. Ne tegye a tablettát az evőeszköztartóba.
A legjobb eredmény érdekében használja gazdaságos/eco vagy automata programon. A tabletta só funkciója lágy/közepesen kemény és kemény vízben 26ºe vízkeménységi fokig fejti ki hatását.
Az Ultimate Plus tabletták minőségének megőrzése érdekében, használat után mindig zárja vissza a csomagot és tárolja hőtől és nedvességtől védett helyen.
Ez a csomagolás újrahasznosítható, helyezze szelektív hulladékgyűjtőbe.

A blue and gold sign

Description automatically generated

Tegye teljessé a mosogatás élményét!

Használjon öblítőszert a csillogó poharakér és tisztítsa rendszeresen a gépet a legjobb hatás eléréséért!
Ha a víz nagyon kemény, akkor a jobb hatás érdekében adjon hozzá Finish vízlágyító sót.
A legjobb száradás érdekében a Finish gépi öblítő használatát ajánljuk.

A white cup with a lid

Description automatically generated

Összetevők

5-15% nem ionos felületaktív anyagokat, 5-15% oxigén-alapú fehérítőszereket; 5-15% foszfonátokat; 5-15% polikarboxilátokat; enzimeket (szubtilizin, amiláz), illatszereket (Geraniol, Limonene) tartalmaz. www.rbeuroinfo.com

A márkáról

Senki sem szeret mosogatni. Ezért találtuk fel a gépi mosogatószereket a mosogatógép-gyártókkal karöltve még 1953-ban. Megszállottan szeretnénk a mindennapi életünkkel együtt járó edényeket elmosogatni, ezért folyamatosan újítunk, hogy a legjobb gépi mosogatási eredményt érd el minden alkalommal. Ismerd meg a Finish mosogatógép kapszulák erejét! A világ vezető mosogatógép-gyártói a Finish-t ajánlják.

*A mosogatógépgyártók globális piaci részesedése alapján, akik a Finish-t ajánlják. A Finish az első számú márka a gépi mosogatás kategóriában eladott érték alapján az EU-ban (kivétel: Ciprus, Finnország, Luxemburg, Málta) az előző teljes naptári év Nielsen kiskereskedelmi adatai szerint.

A diagram of different colored arrows

Description automatically generated with medium confidence

Biztonsági figyelmeztetés

FIGYELEM! Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. Szubtilizint tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.
***Összetevő: Enzim.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés