KENSINGTON
Kensington SmartFit Riser Állítható laptopállvány (K52783WW)
  • Cikkszám: 271134
KENSINGTON

Kensington SmartFit Riser Állítható laptopállvány (K52783WW)

  • Cikkszám: 271134
33 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
339 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Szabadalmaztatott SmartFit rendszer lehetővé teszi a laptop képernyőjének magasságának testreszabását, hogy megtalálja a személyes kényelmi szintet, csökkentve a hát, a nyak és a szem megerőltetését. Az állvány felemeli laptopját az asztalról, elősegítve a légáramlást, hogy javítsa az akkumulátor teljesítményét és csökkentse a belső alkatrészek terhelését.

Részletes ismertető

SmartFit® rendszer

Lehetővé teszi az ideális magasság beállítását a színkódolt illesztési táblázat segítségével, így egyszerűen, gyorsan beállíthatja.

Biztonságos illeszkedés

A betétek stabilitást biztosítanak minden laptop számára 15,6”-ig, így szilárdan és biztonságosan a helyén tartják munka közben

Fokozott levegőkeringés

Azáltal, hogy leemeli a laptopot az asztalról, eloszlatja a felgyülemlett hőt, és hűvösebben tartja a laptopot, csökkentve az akkumulátor és a belső alkatrészek terhelését.

Dokkolási lehetőség

Lehetővé teszi egy kompatibilis Kensington univerzális dokkolóállomás felszerelését a platform alá, amely ideális a korlátozott helyű számítógépekhez.

Kensington biztonsági nyílás

Adjon hozzá ClickSafe vagy MicroSaver zárat az állvány jobb vagy bal lábához, hogy rögzítse azt, és megóvja az emelőt a lopástól.

Kábelkezelés

A laptop platform alatt található egyedi kialakítás lehetővé teszi a vezetékek zűrzavarmentes elvezetését, tisztább asztali élményt biztosítva.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés