Nedis
Nedis WIFILP01F10 SmartLife Dekoratív LED füzér, 10 db
  • Cikkszám: 293593
Nedis

Nedis WIFILP01F10 SmartLife Dekoratív LED füzér, 10 db

  • Cikkszám: 293593
17 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
179 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
  • Egységár: 1 800 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Intelligens, Wi-Fi-s kerti fényfüzér meleg fehér izzószálas LED-lámpákkal

9 méteres fényfüzér 10 LED lámpával

Alkalmas kültéri használatra - IP65-ös szintű vízzel szembeni védelemmel rendelkezik és ellenáll a -20 °C-tól 60 °C-ig terjedő hőmérséklet-tartománynak (IP44 besorolású hálózati adapter)

Alacsony, 4 wattos energiafelhasználás

8 különböző előre beállított mód és egy zenés üzemmód, hogy tökéletes hangulatot teremthessen

Állítson be időzítőket vagy ütemezéseket az automatikus be- és kikapcsoláshoz

Hangvezérlés támogatása - Amazon Alexa vagy Google Home

•3 méteres tápkábel

Csatlakoztasson egymáshoz két készletet és hosszabbítsa meg a fényfüzért

Könnyen csatlakoztatható közvetlenül a Wi-Fi-hálózathoz – nincs szükség külön elosztóra

A Nedis® SmartLife termékcsalád összes többi terméke teljes mértékben támogatja

Kapcsoljon össze két készletet és hosszabbítsa meg a fényfüzért.

Részletes ismertető

Ez a Nedis, Wi-Fi-s, intelligens, meleg fehér izzószálas LED-lámpákból álló kerti fényfüzér kifejezetten kültéri használatra készült, például a kertbe, erkélyre vagy teraszra. Az aljzatok rögzítőfuratai lehetővé teszik, hogy különböző módon akassza fel a füzért. A 9 méter hosszú fényfüzér IP65-ös időjárásálló, valamint eső és por elleni védelemmel rendelkezik. A fényfüzért a Nedis SmartLife alkalmazással vezérelheti, de az Amazon Alexa vagy a Google Asszisztens használatát is támogatja.

Automatizálja a világítását

Egyszerűen állítsa be és vezérelje a világítást a SmartLife alkalmazás segítségével. 8 előre beállított üzemmód közül választhat, vagy használhatja a zenés üzemmód funkciót okostelefonjával. A még nagyobb kényelem érdekében időzítőket és rutinokat állíthat be, hogy a lámpák mindig a megfelelő időben világítsanak. A mindössze 4 wattos alacsony energiafogyasztás azt jelenti, hogy jelentős mennyiségű elektromos áramot takaríthat meg, miközben élvezi a ragyogó és vidám fényt. A Nedis SmartLife alkalmazás segítségével egyszerűen beállíthatja és vezérelheti a fényeket.

Kültéri használatra készült

A 9 méteres fényfüzéren összesen 10 LED-lámpa található. A 3 méteres hossznak köszönhetően nem kell attól tartania, hogy túl rövid lesz a tápkábel. Nagyon hasznos, ha az aljzat csak egy kicsit van távolabb. Minden készlethez tartozik egy cserélhető, 12 V-os E27-es műanyag lámpa, ami azt jelenti, hogy könnyen kicserélheti a fényfüzér elemeit, ha valamelyik tönkremegy. Ezen kívül a fényfüzér moduláris, ami azt jelenti, hogy két készletet összekapcsolhat egymással, és meghosszabbíthatja a fényfüzért akár 18 méterig is.

Könnyű beállítani

Az intelligens Wi-Fi-s fényfüzér egyszerűen, átjáró nélkül beállítható, és közvetlenül a vezeték nélküli hálózatba integrálható – ez leegyszerűsíti az üzembe helyezést, és további költségeket takarít meg Önnek. Vezérelje a fényeket az ingyenes Nedis SmartLife alkalmazással, és állítsa be az automatizálást az időzítések vagy a naplemente alapján, illetve más Nedis SmartLife termékekhez igazodva. A Google Home vagy az Amazon Alexa alkalmazással együtt használva hangutasításokat is adhat a fényfüzér mintáinak módosításához.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés