Eta
Eta Mio II Animal AAAA 0502 90010 Porzsákos porszívó
  • Cikkszám: 272426
Eta

Eta Mio II Animal AAAA 0502 90010 Porzsákos porszívó

  • Cikkszám: 272426

54 999 Ft / db

  • Gyári garancia: 12 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
700 W
Teleszkópos cső
Igen
Kábel hossza
10 m
Porszívószűrő típus
HEPA
Porzsák típusa
Eta Antibacterial
Porszívó típus
Porzsákos
Porkapacitás
4 000 ml
Tartozékok
Univerzális padló szívófej; Parketta szívófej; Állatszőrhöz való szívófej; Párna-szívófej; Résszívófej; Hosszú szívófej; Finom szőrrel felszerelt kefe; Fém teleszkópos cső; Porzsák
Szín
Fekete
700 W
Teljesítmény
Igen
Teleszkópos cső
10 m
Kábel hossza
HEPA
Porszívószűrő típus
Eta Antibacterial
Porzsák típusa
Porzsákos
Porszívó típus

ETA Mio II Animal porszívó elegáns fekete-ezüst kivitelben, 4 AAAA jelzéssel (A – energiaosztály, A – szőnyegek, A – padlók, A – szűrés). Emellett szuper csendes társ, mivel csak 71 dB (A) a zajszintje, amely komfortos porszívózást biztosít és más, a háztartásban lévő embert nem zavar. Tartozékok széles skálája könnyíti meg a takarítási feladatokat.

Hatékony porszívó alacsony fogyasztással.

Az ETA Mio II Animal porszívó fel van szerelve alacsony teljesítményfelvétellel rendelkező ECO motorral, amely energiatakarékosságot biztosít. Illetve a motor túlmelegedése elleni védelem is biztosított rajta.

Porszívó számos tartozékkal

Háztartásának teljes takarítását tartozékok széles skálája teszi lehetővé, amely a csomagolásban megtalálható.

  • Parketta szívófeje a kemény padlók takarítását könnyíti meg, mint pl. parketta, hajópadló, csempe vagy linóleum.
  • Turbokeféje a szőnyegek effektívebb porszívózásához és az állati szőr, valamint haj eltávolításához ideális.
  • A szűk és nehezen elérhető helyeken nagyon hasznos a résszívó fej, hosszú résszívó feje pedig a bútorok mögötti rész takarítását könnyíti meg.
  • Finom szőrrel felszerelt keféje alkalmas a pókhálók és bútorokon, valamint képeken lévő por eltávolításához.
  • A párna szívófejjel lehet óvatosan a puha textil felületeket porszívózni, mint pl. kárpit, vagy párna.
  • Fémes teleszkópos cső is megtalálható tartozékai között, amely az ideális magasság beállítását teszi lehetővé, univerzális padló szívófeje pedig mindenféle padlóra való.
  • Tartozékai között állati szőrre való szívófej is megtalálható.

Eta Mio II Animal Porzsákos porszívó

Hatékony szűrés az allergiás emberek számára

Tartozékai közé ETA Antibakteriális porzsák is tartozik, amely speciális, baktériumok szaporodását megakadályozó antibakteriális réteggel rendelkezik. Aktív szenet is tartalmaz, amely a kellemetlen szagokat neutralizálja. Tökéletes szűrési hatékonysággal rendelkezik, akár a legkisebb részecskéket, pollent, vagy atkákat is beleértve. Nedvességálló, éles tárgyak ellen is strapabíró.

Nagyon hatékony szűrését minőségi 12 sz. HEPA szűrő biztosítja, amely aktív szén réteggel rendelkezik és a kellemetlen szagokat megfogja. A porzsák telítettségét és a hiányzó porzsákot biztonsági biztosíték jelzi.

Könnyű vezérlés és tárolás

Fémes teleszkópos csövének köszönhetően nem kell folyamatosan hajolgatnia majd, a magasságot szükség szerint beállíthatja. Egyszerű, fogantyún lévő mechanikus szabályozással lehet a szívó teljesítményt azonnal csökkenteni. Fényes panel jelzi a szívóteljesítmény aktuális beállítását, kivilágított mezők segítségével.

Könnyű mozgását és kényelmes porszívózást a porszívó alacsony súlya és 360°-kal forgatható első kerekei biztosítják Önnek. Puhított hátsó kerekei pedig minden padlóhoz kíméletesek, legyen az fa, hajópadló, PVC, vinil, linoleum, vagy marmoleum.

Könnyű használatát az akár nehezebben elérhető helyeken 2 praktikus fogantyú biztosítja. Extrém nagy, akár 11 m működési sugár segítségével lehet a távolabbi helyeket is elérni, kábel átcsatlakozása nélkül.

Porszívózás után a porszívót vízszintes, vagy függőleges pozícióban is elhelyezheti és praktikus méreteinek köszönhetően az ETA Mio II Animal porszívó kisebb helyeken is tárolható.

Az ETA ennek a terméknek motorra való 5 éves hosszabbított garanciát biztosít. A hosszabbított garanciát ITT lehet regisztrálni.

*Az ETA porszívók értékelése

Az ETA porszívók értékelése egy Hlinsko-i vizsgálati helyen történik, ahol több, mint 50 éve zajlanak efféle tesztek a legszigorúbb kritériumok szerint. A vizsgálatokkal ellenőrzik a porszívók szőnyegeken, valamint kemény padlókon végzett hatékonyságát a szűrési hatékonysággal és zajszinttel együtt. Az így kapott értékelés meghatározza az ETA porszívó általános szintjét. Azok a készülékek, melyek mind a négy kategóriában sikeres eredményre jutottak, a 4AAAA jelölést kapják.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés