Mars
Pedigree száraztáp marha&baromfi felnőtt kutyák számára 10kg
  • Cikkszám: 276783
Mars

Pedigree száraztáp marha&baromfi felnőtt kutyák számára 10kg

  • Cikkszám: 276783
11 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
119 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap
  • Egységár: 1 200 Ft / kg
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Márka
Pedigree
Kiszerelés
10 kg
Életszakasz
Felnőtt
Íz
Baromfi, Marha

A Pedigree teljes értékű és kiegyensúlyozott száraz kutyaeledel mindennapi fogyasztásra. A Waltham kisállat-táplálkozási kutatóközpont táplálkozástani szakemberei és állatorvosai segítségével kifejlesztett Pedigree Száraz kutyaeledel rendelkezik minden alapvető tápanyaggal, amely támogatja az optimális emésztést, egészséges bőrt és szőrzetet, a természetes ellenállóképességet és a fogak védelmét. Az ételdarabkák különleges állaga segíti a felnőtt kutyák fogainak a tisztítását és támogatja a fogak védelmét, ezért ideális kiegészítője a mindennapos fogápolásnak.

Részletes ismertető

A Pedigree-nél hiszünk abban, hogy a kutyák jót tesznek velünk. Csodálatos ártatlanságukkal minden nap előcsalogatják a bennünk rejlő jót. A Pedigree az ízletes és egészséges kutyaeledelek és jutalomfalatkák teljes kínálatát nyújtja, amely mindent megad a kutyáknak, biztosítva a kitörő életörömükhöz nélkülözhetetlen energiaellátást. Így a gazdik táplálékkal hálálhatják meg kutyájuk jóságát nap mint nap. A széles választékú, teljesértékű, ízletes és kiegyensúlyozott kutyaeledelekkel a Pedigree mindent megad, ami csak kell a kutyák boldogulásához. Ételeket, amelyek annyira ízletesek, hogy a kutyák alig győzik csóválni a farkukat és szemmel láthatóan gyarapodnak tőlük.

Számolja a jutalomfalatokból származó kalóriát. Az etetési mennyiségek csak iránymutatásként szolgálnak. A kutya életkorának, méretének és aktivitási szintjének megfelelően határozza meg az eledel mennyiségét. Az egész napos etetéshez ossza el adagokra. Kérjük, étrendváltáskor fokozatosan vezesse be az eledelt. Kínáljon hozzá friss vizet. Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés