Chicco D’oro
Chicco D'oro Szemes kávé, 250 g
  • Cikkszám: 208893
Chicco D’oro

Chicco D'oro Szemes kávé, 250 g

  • Cikkszám: 208893

1 999 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
  • Egységár: 7 996 Ft / kg
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 napon belül, 1 190 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Chicco d'Oro Tradition a legjobb minőségű Közép-Amerikai kávészemek keveréke. A kiválasztott kávéfajták olyan ültetvényekről származnak, amelyek leginkább alkalmasak a harmonikus és intenzív zamatú kávébab termesztésére. A legideálisabb kávétermés kiválasztásával saját szakembereink foglalkoznak és a pörkölést is a legkiválóbb pörkölőmesterek ellenőrzik. Ez az, ami garantálja a Chicco d’Oro kávék mindig tökéletes és intenzív ízét és illatát. 80% Arabica, 20% Robusta.

A Caffè Chicco d’Oro di Er. R. Valsangiacomo már 1949 óta arra helyezi a hangsúlyt, hogy a kiváló minőségű termékeivel megfeleljen a kávépörkölő ipar széles vásárlói bázisának az ízélmény tekintetében támasztott igények és elvárások vonatkozásában.

A vállalat sikeresen pozícionálta magát a svájci piacon, mitöbb, a kiváló technológiának és a kávézás világában történő folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően más országokban is megalapozták hírnevüket.

A képen dió, zöldség látható

Automatikusan generált leírás

A magas minőségi színvonal az, amely lehetővé tette a cég számára a jelentős piaci részesedés elérését!

stock-di-caffè

Az alapot a gondosan kiválogatott, a világ legjobb termelőitől importált kávék, főleg az Arabica adja.

A feldolgozás minden lépése – mely kezdődik a nyers kávébabok kiválogatásával a hagyományos, lassú olasz pörköléshez és a csomagolással végződik - egy korszerű pörkölőben történik.

A magasan képzett személyzet mesteri módon ötvözi a modern, korszerű eszközök, berendezések használatát a hagyományokkal, miközben mindvégig nagy hangsúlyt fektetnek a részletekre a feldolgozási folyamat minden egyes lépése során, melynek eredménye a Caffè Chicco d'Oro, amelyet a szenvedélyes kávérajongók épp úgy nagyra becsülnek, mint a márkával még csak most ismerkedők.

A Caffè Chicco d’Oro szimbóluma a bőségszaru, amely a kávé számos jótékony hatását szimbolizálja, a varázslatos ital, amely életenergiát és jó közérzetet ad testnek és léleknek.

chiccodoro-cornucopia

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés