Ünnepeld velünk a születésnapunkat!

Vásárlásod most egy wellness utalvánnyal jutalmazzuk a zalakarosi Aphrodite Hotelbe!

Vásárolj webshopunkban és áruházainkban 34.000 Ft vagy feletti terméket és igényeld utalványod a zalakarosi Aphrodite Hotelbe!

34. születésnapi utalvány

A 34. születésnapi promóció 2023. március 2. és 2023. március 29. között tart. Bruttó 34 000 Ft, azaz harmincnégyezer forint vagy feletti termék vásárlása és a promóciós leírásban szereplő feltételek együttes teljesülése esetén jogosulttá válsz a zalakarosi Aphrodite Hotel által biztosított wellness utalványra.

A wellness utalvány minimum 2 fő 2 éjszakára történő foglalása esetén érvényes. A wellness utalvány tartalma:

  • 2x5 000,- Ft értékű kedvezmény a szállás árából;
  • 2x5 000,- Ft értékű gyertyafényes éjszakai fürdőzés;
  • 2x5 000,- Ft értékű masszázskedvezmény;
  • 2x 3 000,- Ft értékben a távozás napi wellness használat;
  • 2x1 000,- Ft értékben biciklibérlés (1 óra);
  • 2x1 000,- Ft értékben lovas kocsikázás a termelő farmunkra.

Hogyan igényeld az utalványt?

  1. Vásárlásod után töltsd ki az üzletben kapott vagy erről az oldalról letölthető űrlapot.
  2. A vásárlást igazoló A/4-es számla fotóját és a kitöltött űrlapot küldd el erre az e-mail címre: [email protected].

Kollégáink egy gyors ellenőrzést követően el is küldik számodra az utalványt, amelyet annak kézhez vételétől számítva 20 napig van lehetőséged beváltani.

Születésnapi ajánlatok Születésnapi ajánlatok
Aphrodite Hotel medencéje

A 4 csillagos Wellness Hotel Aphrodite Zalakaros szívében, ~90 m-re található a híres Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő főbejáratától. Wellness részlegük gondoskodik a minőségi kikapcsolódásról: termálvizes medence, élménymedence, pezsgőfürdő, szaunák, valamint gőzfürdő biztosítja a pihenést.

Az étterem és a konyha a szálloda büszkesége, ahol a mintagazdaságuknak köszönhetően igazi házi alapanyagokból készült zalai ételeket kínálnak a kulináris élvezetek iránt érdeklődőknek.

Aphrodite Hotel szobája
Aphrodite Hotel logója

Nézd meg születésnapi promócióinkat!

Megnézem Szülinapi léggömbök

A születésnapi akcióban minden olyan termék és szolgáltatás részt vesz, melyek az Euronics Műszaki Áruházlánc hálózatában, valamint az euronics.hu webáruházban kaphatók, és a termék értéke eléri, vagy meghaladja a bruttó 34 000,- Ft-ot, azaz harmincnégyezer forintot. A vásárlási érték egy termékre vonatkozik, az utalványok nem vonhatóak össze és készpénzre nem váltható át a kedvezmény. Tehát, ha egy 68 000,- Ft értékű terméket vásárolsz, ez esetben is egy darab utalványra vagy jogosult, és értelemszerűen nem adható számodra, az utalvány értékével megegyező kedvezmény sem.

További részleteket a promóció szabályzatában találsz:

Letöltés

A wellness utalvány, 2023. március 20. - 2023. december 31. között, váltható be a szálloda szabad kapacitásának függvényében, a kiemelt időszakokban az utalvány nem használható fel. Fontos! Az üzletben (online vásárlás esetében e-mailben) kapott adatlap (II. sz. mellékelt) és számla fotóját, a vásárlást követő 10 munkanapon belül, de legkésőbb 2023. április 16. napjáig szükséges elküldened a [email protected] e-mail címre. Ennek hiányában, sajnos elveszted a lehetőséget a kupon felhasználásra.

Hotel utalvány igényléséhez szükséges adatbekérő lap:

Letöltés