HP
HYPERX 4P5M8AM ChargePlay Base töltőállomás
  • Cikkszám: 267189
HP

HYPERX 4P5M8AM ChargePlay Base töltőállomás

  • Cikkszám: 267189

19 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egyéb jellemzők
Qi technológia
Szín
Fekete
Súly
254,3 g

A HyperX vezetéknélküli töltőállomása a Qi technológiának és kialakításának köszönhetően egyszerre két arra alkalmas eszköz töltését tudja elvégezni gyorsan és biztonságosan. A HyperX termékek minősége megkérdőjelezhetetlen, sokoldalú termékpalettája minden területen kiemelkedő minőségűek. A ChargePlay Base töltőállomás kompakt kialakítású, könnyen elhelyezhető íróasztalán.

A HyperX vezetéknélküli ChargePlay Base töltőállomás segítségével Önnek többet nem kell aggódnia amiatt, hogy telefonja, vezetéknélküli egere, vagy fejhallgatója akkumulátora lemerül. Egyszerűen csak csatlakoztassa a töltőállomást az elektromos hálózathoz majd pedig helyezze a készülék felszínére a tölteni kívánt eszközt.

A Qi vezeték nélküli technológián keresztül gyorsan és biztonságosan tud feltöltődni egyidejűleg kettő a technológiával kompatibilis eszközt. A telefontokok többségén keresztül is képes a töltést elvégezni a ChargePlay Base töltőállomás, így rendkívül egyszerű és kényelmes a használata.

Az eszköz kompakt kialakításának köszönhetően könnyen elfér az íróasztalán, stabilan elhelyezhető a készülék alján elhelyezett gumírozott párnák segítségével.

Az eszköz két LED-es jelzőfénnyel rendelkezik, ami a töltött készülék teljes feltöltése esetén már nem világít.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés