AEG
10 év garancia az AEG mosogatógépek inverter motorjára
Az inverter motorral működő AEG mosogatógépek hosszú időn keresztül segítenek Önnek a konyhában, anélkül, hogy meghibásodnának.
Erre az AEG garanciát is vállal: a szabadonálló és a beépíthető mosogatógépek inverter motorjára 10 év garanciát ad.
A 10 év garancia online regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felületet a www.aeg.hu oldalon a Promóció regisztráció menüpontból éri el.
AEG Mitől ennyire megbízható az inverter motor?

Az inverter motor egyik legfontosabb jellemzője, hogy nincs benne szénkefe. A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnék. A súrlódás (felmelegedés) miatt a szénkefével működő motorok bizonyos időközönként pihennek, ez a gyakorlatban hosszabb programot jelent. A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama – nincs, ami elromoljon benne. Emellett, az inverter motoros készülékek csendesebbek és energiatakarékosabbak is, mint a hagyományos motorral szerelt társaik.
AEG Mi mindent várhat egy AEG mosogatógéptől?

Egy AEG mosogatógép tökéletesen tisztára mossa a legnagyobb, legzsírosabb serpenyőit és a törékeny üvegpoharait is. Az alsó vízkaron van egy extra szatelit szórókar*, melynek vízpermetező rendszere gondoskodik arról, hogy a vízsugár eljusson a gép nehezen elérhető sarkaiba is. Ezért tökéletesen tiszta lesz minden edény. Többé semmit sem kell kézzel mosogatnia.

*Bizonyos modellekben
AEG
AEG Természetes szárítás, energiatakarékosan

Az AirDry funkciónak köszönhetően edényeit teljesen szárazon szedheti ki a mosogatógépből, ezért akár azonnal teríthet is velük. A ProClean™ mosogatógépek ugyanis a természetes levegőáramlást használják fel az edények szárításához. Az ajtó 10 cm-re kinyílik az utolsó szárítási fázisban, és úgy is marad, amíg kipakolja a gépet. Ezzel időt és energiát takarít meg Önnek, az edényeit pedig foltmentesen szedheti ki a gépből.
AEG Testre szabott mosogatás, környezettudatosan, egy érintéssel

Az AEG QuickSelect kezelőpaneles mosogatógépek* csúszkás kezelőfelületén csak azt kell beállítanod, hogy mennyi idő alatt legyenek elmosogatva az edények. A gép pedig beállítja a megfelelő ciklust. A mosogatógép azt is jelzi, hogy mennyire energiatakarékos a mosogatás. Így eldöntheted, hogy gyorsan, de nagyobb energiafogyasztással, vagy hosszabb idő alatt, de energiatakarékosan mosogassa el a gép az edényeket.

*Bizonyos modellekben
AEG


JótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen