10 év garancia az AEG mosógépek, szárítógépek és mosó-szárító gépek inverter motorjára

Az inverter motorral működő AEG mosógépek, szárítógépek és mosó-szárító gépek hosszú időn keresztül gondoskodnak ruháiról, anélkül, hogy meghibásodnának. Erre az AEG garanciát is vállal: a mosógépek, szárítógépek és mosó-szárító gépek inverter motorjára 10 év garanciát ad.
A 10 év garancia online regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felületet a www.aeg.hu oldalon a Promóció regisztráció menüpontból éri el.

AEG

Mitől ennyire megbízható az inverter motor?


Az inverter motor egyik legfontosabb jellemzője, hogy nincs benne szénkefe. A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnék. A súrlódás (felmelegedés) miatt a szénkefével működő motorok bizonyos időközönként pihennek, ez a gyakorlatban hosszabb programot jelent. A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama – nincs, ami elromoljon benne. Emellett, az inverter motoros készülékek csendesebbek és energiatakarékosabbak is, mint a hagyományos motorral szerelt társaik.

AEG
AEG

Hogyan gondoskodnak az AEG mosógépek ruháiról?


Az AEG mosógépek minden ruhát a lehető legkíméletesebben mosnak tisztára. Nem mosnak indokolatlanul sokáig egy ruhadarabot sem, ezért féltett holmijai sokáig úgy néznek ki, mintha újak lennének. Ráadásul minimális mennyiségű energiát fogyasztanak, így nem csak ruháira, hanem a környezetre is vigyáznak.

AEG

Ruháira szabott védelem


Az AEG AbsoluteCare® szárítógépek a ruhái anyagához igazítják a dob mozgását és a hőfokot. Válassza a ruhák különleges anyagának megfelelő programot (pamut, gyapjú, selyem, outdoor stb.), és minden holmi megőrzi minőségét és megtartja eredeti formáját. A ruhák nem mennek össze, és kevésbé gyűrődnek. Sokszor vasalni sem kell őket – vagy csak sokkal rövidebb ideig.

AEG
AEG

Mosson és szárítson egy gépben


Ha szeretne minden nap simogatóan puha ruhába bújni, de csak 1 készüléknek van hely, válasszon mosó-szárító gépet. Az AEG DualSense mosó-szárító gépek ugyanolyan hatékonyan és kíméletesen mossák és szárítják a ruhákat, mint a különálló készülékek. Ezekre a modellekre rábízhatja a címke szerint csak kézzel mosható ruháit is, és a teregetéssel sem kell foglalkoznia.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés