Gardena
Gardena EasyCut 680 B 12003-30 Ágvágó + metszőolló
  • Cikkszám: 270085
Gardena

Gardena EasyCut 680 B 12003-30 Ágvágó + metszőolló

  • Cikkszám: 270085
13 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
139 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Alaptulajdonságok

A Gardena EasyCut 680 B egy megbízható ágvágó olló, amely alkalmas a bokrok és fák zöld ágainak vágására. A könnyű anyagok, pl. az alumínium és az optimálisan megtervezett karok használatának köszönhetően pihekönnyű, mindössze 1 kg. A mellékelt metszőolló ergonomikus kialakítású komfortkarjai pedig kényelmesen illeszkednek a kézbe.

Részletes ismertető

Ágvágó:

Az ágvágó ollót számos tulajdonság jellemzi, amelyek a lehető legkellemesebbé és leghatékonyabbá teszik a vágást. Ezek közé tartozik a speciális műanyagból készült beépített ütköző, amely az ütések elnyelésével védi a csuklót. Ha már a kezedben van, az ErgoTec-markolat jól megtervezett ergonómiája azonnal érezhető a vágás során. Továbbá a puha elemek megakadályozzák a kezek csúszását, és a kis súly mellett a metszőollót hosszú ideig lehet használni anélkül, hogy elfáradnál. A két csiszolt kés, amelyek vágás közben egymás mellett siklanak, pontos vágást biztosítanak. Tapadásmentes, ami csökkenti a súrlódást, és így megkönnyíti a vágást. A tapadásgátló bevonat véd a rozsdától, és a növényi nedv sem tapad a késekre.

Gardena EasyCut 680 B 12003-30

Metszőolló:

A Gardena Classic metszőolló a hagyományokat képviseli - mindennel, ami egy jó metszőolló sajátja. Hatékonyan vág, modern és ergonomikus; elsősorban virágok és fiatal hajtások metszésére alkalmas. A döntött vágófej precíziós élezésű kései tapadásgátlóval vannak bevonva. A metszőolló ergonomikus kialakítású karjai optimálisan illeszkednek a kézbe. A két fogási pozíciónak köszönhetően az ollóval erőteljes vágás és gyors metszés egyaránt végezhető. A metszőolló nedvhoronnyal és drótvágóval is rendelkezik. Az egykezes biztonsági zárral az olló könnyedén összezárható és kényelmesen tárolható. A Classic metszőollóval akár 18 mm átmérőjű ágak is vághatók.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés