Cosori
Cosori Premium Forrólevegős Sütő (CP158-AF-RXL), Kék
  • Cikkszám: 283518
Cosori

Cosori Premium Forrólevegős Sütő (CP158-AF-RXL), Kék

  • Cikkszám: 283518
59 499 Ft / db
69 999 Ft / db helyett

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Kék
Űrtartalom
5,5 l

Könnyen tisztítható

A főzés utáni mosogatás sok kellemetlenséggel járhat. Viszont s Premium Smart tapadásmentes élelmiszerkosarakkal készült, így a zsír és az ételmaradék nem ragad a kosarakba. Könnyedén kiöblíthetők a mosogatóban, vagy betehetők a mosogatógépbe.

Részletes ismertető

Díjnyertes

Cosori Premium 2019-ben elnyerte a világ legkedveltebb forrólevegős sütőjének járó Red Dot Design Award díjat. Ezen felül a Premium modell a 2021/2022-es teszt legjobbjának is bizonyult, tucatnyi weboldal összehasonlításán keresztül. Másszóval a Cosori Premium a legjobb minőségű forrólevegős fritőznek számít a piacon.

Ínyencségek 90%-kal kevesebb zsírral

A sütés-főzés tudatos módszerével nem kell módosítania étrendjén. A Cosori Premium segítségével a legtöbb étel forró levegővel, minimális olajjal vagy akár olaj nélkül készíthető. Így akár 90%-kal kevesebb zsírral készülhetnek a finomságok. Lelkiismeretfurdalás nélkül fogyasztva olyan finomságokat, mint a sült krumpli vagy a csirkeszárny.

Magasabb minőség rövidebb idő alatt

Mostantól kevesebb időt kell a konyhában töltenie, és több ideje marad az ízletes és egészséges ételeket a családjával együtt fogyasztani. A Cosori Premium Smart airfryer egy hagyományos sütőhöz képest 1,5-szer gyorsabban készíti el az ételeket, ropogósan ízletes eredményeket biztosítva!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés