Levegőn sütés:
Akár 75%-kal kevesebb zsírral a hagyományos sütési módszerekhez képest***. Élvezze kedvenc sült ételeit lelkiismeret-furdalás nélkül, minimális vagy egyáltalán nem szükséges olaj használatával – legyen szó fokhagymás garnéláról, szaftos kolbászról, ropogós csirkeszárnyról, fűszeres fajitáról, házi aranciniről vagy falafelről. A levegőn sütés során a forró levegő egyenletesen áramlik körbe az étel körül, eltávolítva a felesleges nedvességet, és aranybarnára sütve azt.
***Hagyományosan kézzel vágott, sült hasábburgonyával tesztelve.
Max Crisp
Mélyhűtött ételek ropogósra sütése percek alatt. Akár 240°C-os hőmérsékleten is süthet, így kedvenc fagyasztott ételei egyenletesen átsülnek és ropogósra készülnek – legyen szó panírozott halról, csirkegoujonról vagy aranybarnára sült hasábburgonyáról. Ideális egy gyors és finom vacsora elkészítéséhez.
Sütés
Tökéletesen sült báránylapocka, lazacfilé vagy kacsamell elkészítése, fűszeres burgonyával, balzsamecetes paradicsommal és mediterrán sült zöldségekkel.
Sütés (Bake)
Süssön friss kenyeret és házi készítésű édes finomságokat, mint például muffinok, brownie-k, sütemények és desszertek, vagy készítsen ízletes rakott tésztaételeket.
Aszalás
Készítsen ízletes szárított gyümölcsöket saját kezűleg – legyen az alma, mangó, banán vagy ananász. Élvezze a házi készítésű zöldségchipset, aszalt húst vagy szárított fűszernövényeket.
Újramelegítés
Melegítse fel az előző napról maradt ételeket, mintha frissen sült volna ki a sütőből – tökéletes pizza, quiche vagy tavaszi tekercsek újramelegítésére.