Philips
Philips HD9870/20 Premium Airfryer XXL Smart forrólevegős sütő
 • Cikkszám: 273499
Philips

Philips HD9870/20 Premium Airfryer XXL Smart forrólevegős sütő

 • Cikkszám: 273499
144 499 Ft / db
169 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 444 Pont
db
-25 500 Ft kedvezmény
 • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fehér

Intelligens érzékelőtechnológia

Az új generációs Philips Airfryer megspórolja Önnek a fejtörést. Tökéletes eredményeket érhet el két egyszerű lépéssel. Válasszon ételtípust, az elkészítéséhez pedig nyomja meg a gombot. Az intelligens érzékelő automatikusan beállítja Önnek az időt és a hőmérsékletet a könnyed és tökéletes eredményekért.

Részletes ismertető

 

A NutriU alkalmazás​

 

Napi inspiráció és új kedvenc receptek 

 

A NutriU alkalmazás recepteket, tippeket és ajánlásokat tartalmaz. Merítsen ihletet a legjobb receptekből, és készítsen ízletes és egészséges ételeket.

 

Részletes utasítások segítik, hogy jobb szakáccsá váljon 

 

Engedje szabadjára az Önben rejlő szakácsot, és készítsen egészséges, ízletes ételeket. A NutriU végigvezeti Önt a folyamat minden lépésén, segítségével olyan házi készítésű ételeket készíthet, amelyeket Ön és egész családja is szeretni fog.

 

Számos funkció

 

Az alkalmazásban elérhetők gyorsan kereshető és menthető receptek, tápértékek, egy egyszerű bevásárlólista, saját eredeti receptötletek létrehozása és megosztása, valamint a NutriU közösség*.

 

Intelligens szakácsprogramok a népszerű ételekhez

 • Profi szakácsaink úgy tervezték meg az intelligens szakácsprogramokat, hogy elvégezzék Ön helyett a gondolkodást és a főzést. Az Airfryer XXL készülékével egyetlen érintéssel süthet friss vagy fagyasztott burgonyát, csirkecombot vagy egész csirkét, sőt, akár egész halat is.

A legjobb teljesítményű és leghatékonyabb Philips Airfryer

 • A nagy teljesítményű fűtőelem és motor kombinálásával az Airfryer készülékben lévő forró levegő a sütőkosár minden részében úgy áramlik, mint egy tornádó.

Családi méretű, sütbőben sült ételek kevesebb idő és erőfeszítés mellett

 • Az új családi méretű sütőedénynek és a 9 muffinkehelynek köszönhetően elkészítheti az összes kedvenc receptjét a sütőben. A Philips sütőedény akár 4 adag lasagna, 8-9 adag torta sütésére is alkalmas, valamint egyszerre több étel is süthető benne. Tapadásmentes bevonatának köszönhetően ideális raguk, rataouille, frittaták, gratinok, szószos húsok és egyéb ételek sütéséhez is.

Zsiradékeltávolító technológia az ízletesebb és ropogósabb eredményért

 • Mostantól még egészségesebb ételeket ehet, és eltávolíthatja a felesleges zsiradékokat az ételekből. A Philips XXL az egyetlen Airfryer, amely a zsiradékeltávolító technológia használatával különválasztja és összegyűjti a felesleges zsiradékokat. Élvezze egy egész csirke ropogós bőrét és puha húsát akár 50%-kal kevesebb telített zsiradékkal.

Az eredeti Airfryer, 7-szer gyorsabb légárammal

 • Egészségesebb sült ételeket készíthet, amelyek kívül ropogósak, belül azonban puhák maradnak – mindezt akár 90%-kal kevesebb zsiradékkal. A Philips Airfryer XXL (olaj helyett) forró levegőt használ a sütéshez – olaj hozzáadása nélkül, vagy csak kevés olaj segítségével. A Philips Rapid Air 7-szer gyorsabb légáramot állít elő, hogy az eredmény ropogósabb¹ és finomabb legyen.

Az XXL családi mérettel egy egész csirke vagy 1,4 kg hasábburgonya készíthető el

 • Igen, az új Airfryer XXL készülékben akár családi ebédeket is készíthet. A hatalmas kapacitásnak köszönhetően könnyedén süthet hatalmas és ízletes ételeket. Egy egész csirkét vagy akár 1,4 kg hasábburgonyát is megsüthet, így az egész családnak vagy a barátoknak elegendő ételt készíthet. A 7,3 literes kosárnak köszönhetően akár 6 adag ételt is felszolgálhat.

Kétszer olyan gyors, mint egy mini sütő

 • A Philips Airfryer készülékkel gyorsabb és kényelmesebb a főzés, mint valaha. A legjobb teljesítményű és leghatékonyabb Philips Airfryer készülékkel az ételek ropogósabban és kétszer olyan gyorsan sülnek meg, mint egy mini sütőben. Nincs előmelegítés. Nincs várakozás. Csak főzzön és élvezze!

Kényelmes „melegen tartás” és „kedvenc mentése” beállítások

 • A praktikus Melegen tartás móddal akkor kezdődhet az étkezés, amikor csak akarja. Akár 30 percen át az ideális hőmérsékleten tartja az elkészült ételt. Elmentheti a kedvenc ételét, és úgy készítheti el, ahogyan azt szereti. A Kedvenc mód használatával tökéletes ideig és tökéletes hőmérsékleten sütheti ételeit – ennél kényelmesebb már nem is lehetne.

QuickClean és minden kivehető alkatrész mosogatógépben is elmosható

 • A kivehető, tapadásmentes hálós betétet tartalmazó Airfryer QuickClean kosárnak köszönhetően a tisztítás gyors és egyszerű. Minden kivehető alkatrész egyszerűen tisztítható mosogatógépben.

Sokoldalú: Süssön olajban és anélkül. Grillezzen. Pirítson. Sőt, akár melegíthet is!

 • Az Airfryer XXL készülékben több száz különböző ételt készíthet. Süsse olajban és anélkül, grillezze, pirítsa és akár melegítse ételeit. A Philips légáramlásnak és csillag alaknak köszönhetően minden egyes harapás ugyanolyan ízletes. A készülék minden oldalon átsüti az ételt, és mindig tökéletes eredményt biztosít.

NutriU alkalmazás több mint 500 exkluzív recepttel

 • Fedezze fel az Airfryer készülék segítségével gyorsan elkészíthető, ízletes, egészséges és ínycsiklandozó receptek százait. A NutriU alkalmazásban található recepteket táplálkozási szakértők állítják össze a mindennapos főzést szem előtt tartva.
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés