Lamax
Lamax W10.1 Akciókamera
  • Cikkszám: 277424
Lamax

Lamax W10.1 Akciókamera

  • Cikkszám: 277424
80 499 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
804 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Felbontás
4K, 60fps
Bővíthető memória
Igen
Vízálló
Igen
Szín
Fekete
Súly
127 g
Memóriakártya foglalat
MicroSD
Kijelző méret
2 inch
Kijelző felbontása
FullHD (1920x1080)
Beépített memória
Igen
4K, 60fps
Felbontás
Igen
Bővíthető memória
Igen
Vízálló
Fekete
Szín
127 g
Súly
MicroSD
Memóriakártya foglalat

A LEGJOBB AKCIÓKAMERA, AMIT VALAHA IS GYÁRTOTTUNK!

Extrém esemény? Extrém kamera! Fegyverezd fel magad a LAMAX W10.1-gyel, és indulj a vadászatra. Akár adrenalinfüggő vagy, akár Youtuber, kalandor vagy bárki más, aki meg akarja másokkal osztani a világát, jó helyen jársz. Nyűgözd le a haverokat valódi 4K-val, 60 fps sebességgel, hihetetlen MAXsmooth 2.0 stabilizációval, és a kettős kijelzőnek köszönhetően soha ne ess ki a felvételből. Víz alatt, szárazföldön és levegőben - mindenhol otthon vagy a kameránkkal.

Részletes ismertető

KREATIVITÁSOD KÖVETKEZŐ SZINTJE

Alkoss többet, alkoss jobban, alkoss Ultra HD a LAMAX W10.1-gyel. A kamerába ugyanis a valaha volt legerősebb konfigurációt telepítettük, és a 60 fps sebesség melletti valódi 4K-nak köszönhetően a legapróbb részletekig biztos lehetsz a minden körülmények között éles felvételekben. Ha nem éred be a 4K felbontással, akkor interpolált 6K 30 fps-szel is flexelheted. Megértjük, hogy sportolás közben nehéz mozdulatlanul tartani a kamerát - ezért MAXsmooth 2.0 stabilizációval szereltük fel, amely állvány nélkül is gondoskodik a maximálisan rezgésmentes felvételről. Suhanj a sípályákon és singletrack-eken királyként, és éld át mindezt újra az otthonodban is.

KEVESEBB AGGÓDÁS A FELSZERELÉSÉRT, NAGYOBB SZABADSÁG

A LAMAX W10.1 veled közösen minden elemmel megbirkózik. A kamerával tok nélkül akár 12 méter mélyre is lemerülhetsz, és a hó sem zavarja - fókuszálj a forgatásra, a robusztus készüléktest a zord körülményeknek is ellenáll. Ezenkívül az első 1,4“ kijelző szabadságot ad - valahányszor saját magad felé irányítod a kamerát, mindig látni fogod a kompozíciót, és soha nem esel ki az fókuszból. Ideális blogokhoz!

A TARTOZÉKOKKAL EGYÜTT JÓL ILLIK A KEZEDBE

Mind a hátsó 2“ érintő-kijelzővel, mind a gombokkal egyformán kényelmesen vezérelheti a kamerát. Ez vízben és kesztyűben egyaránt jól jön. Magyar nyelvű menü, így rögtön belejössz a dolgokba A menü intuitív, így rögtön belejössz a dologba. Élvezni fogod a tőlünk kapott luxus tartozékokat is, beleértve egy mini-állványt és a búvárkodáshoz használt szűrőket. Kinyitva bármilyen terepen megtartja a kamerát. Összecsukva tökéletesen illeszkedik a kezedbe, és segít még stabilabb felvételeket készíteni.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés