Bosch
Bosch Easy GrassCut 18V–26 Akkus szegélynyíró akku nélkül (06008C1C04)
  • Cikkszám: 266546
Bosch

Bosch Easy GrassCut 18V–26 Akkus szegélynyíró akku nélkül (06008C1C04)

  • Cikkszám: 266546

29 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Akkumulátor feszültség
18 V
Vágószélesség
26 cm
Egyéb jellemző
szálvastagság 1,6 mm
Súly
2,2 kg

Ideális választás a gyors és egyszerű nyíráshoz – vezeték nélküli szabadsággal

Élvezze a kényelmes és kellemes fűnyírást a vezeték nélküli EasyGrassCut 18-26 szerszámmal. Egyenletes súlyelosztású és könnyű – egyszerű használat és vezeték nélküli szabadság a szabad mozgásért. A szegélynyíró funkció egyszerűen bekapcsolható a felső fogantyún: egy egyszerű gombnyomással és a szerszám elforgatásával válthatunk nyírásról szegélynyírásra. A szerszám félautomata száladagolója a kapcsoló minden felengedésekor adagol. Teljesen feltöltött akkuval, egy töltéssel a szegélynyíró akár hat teniszpálya szegélyének lenyírására alkalmas.

A kiegyensúlyozott és könnyű szegélynyíró egyszerűen kezelhető, különösen a hosszabb használat során. A félautomata tekercs gondoskodik a megszakítás nélküli, problémamentes munkáról. Precíz szegélynyírás járda és fal mentén, kényelmes nyírás a növények és fák körül, valamint szűk helyek és sarkok elérésében is segít.

Easy GrassCut 18V–230

Bosch POWER FOR ALL akkus rendszer

Fúráshoz, takarításhoz és kertészkedéshez. Gyors és egyszerű váltás a különböző készülékek között a Bosch 18 V-os POWER FOR ALL akkumulátorával. A még nagyobb rugalmasságért az akkumulátor a POWER FOR ALL akkumulátort használó egyéb szerszámokhoz is használható.

Akkumulátor és töltő nem tartozék!

Kiegyensúlyozott és könnyű az egyszerű kezelhetőségért

A szegélynyíró kiegyensúlyozott és könnyű kialakításának köszönhetően könnyedén irányítható, és a szerszám hosszan tartó használata kevésbé fárasztó.

Váltás szegélynyírásra egyetlen kattintással és elforgatással

Az egyszerű szegélynyíró funkcióval gyorsan és lehajolás nélkül válthatunk nyírásról szegélynyírásra. Egyszerűen nyomja meg a felső fogantyúnál lévő gombot, és forgassa el a szerszámot a szegélynyírásra történő váltáshoz.

Megszakítás nélküli vágás

A félautomata száladagoló a kapcsoló minden felengedésekor adagol, így nem kell többé kézzel beállítani és adagolni a vágószálat. Így biztosítható a vágószál optimális hossza a megszakítások nélküli és gondtalan nyírásért.

Easy GrassCut 18V–230

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés