REMINGTON
Remington FC250 REVEAL arctisztító készülék
  • Cikkszám: 232019
REMINGTON

Remington FC250 REVEAL arctisztító készülék

  • Cikkszám: 232019

8 499 Ft / db

Termékenként elérhető hűségpontok: 84 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egyéb jellemzők
Alapos tisztítási eredmény, mindennapos használatra

Körbeforgó mozgás
Mosható, zuhany alatt is használható
2 sebesség fokozat
2 db tartozék fejjel csomagolva: normál, - szenzitív
Elegáns tároló táska
Elemes működés (1 db AAA elemmel csomagolva)

Nincs annál jobb érzés, amikor az ember egészséges, fénylő bőrrel indul el otthonról. Nos ezért alkottuk meg a nagyszerű megjelenés és közérzet kialakításában segédkező Remington arctisztító kefét. A munka nehezét 2 forgó kefés fej végzi el helyetted, melyek egyike a normál, míg a másik az érzékeny bőrhöz való. Gondoskodik róla, hogy mindig magabiztos lehess, és a bőröd mindenkor sugárzóan szép megjelenésű legyen. A normál kefés fej a napi tisztításhoz tökéletes, segít eltávolítani a visszamaradó fölös sminket, a szennyeződéseket és/vagy az elhalt bőrsejteket. Ha csak gyengéd tisztításra vágysz, akkor alternatívaként a szenzitív kefés fejet használva óvatosan kimasszírozhatod a szennyeződéseket a bőrödből, így biztosítva sugárzóan üde fényt az arcodnak.

Testreszabott kezelés

A kezelést 2 sebesség fokozat közül választva tudod testre szabni. Végezhetsz a bőrödnek sugárzó fényt kölcsönző gyengéd tisztítást egy alacsonyabb sebességgel, vagy végrehajthatsz a pórusaid tisztítását elősegítő gyorsabb sebességgel akár egy jóval intenzívebb tisztást is.

Könnyű tisztítás

Az arctisztító kefe mosható kivitelű, így egyszerűen tisztítható két használata között. Megkönnyíti és felgyorsítja a tisztítási rutinodat, akár a zuhany alá is teljesen kényelmesen beviheted.

Elegáns táska

A tartozék elegáns tároló táska jó szolgálatot tesz utazás alkalmával, bárhová is menj, mindig elvégezheted bőröd ápolását, és természetes, sugárzó külsőt tudsz kialakítani. A készülék elemről működik (tartozéka 2 db. AAA elem), így azonnali energiaellátást biztosítva bármikor bevetésre kész. 

  • Alapos tisztítási eredmény, mindennapos használatra
  • Körbeforgó mozgás
  • Mosható, zuhany alatt is használható
  • 2 sebesség fokozat
  • 2 db tartozék fejjel csomagolva: normál, - szenzitív
  • Elegáns tároló táska
  • Elemes működés (1 db AAA elemmel csomagolva)

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés