Audio-Technica
Audio-Technica AT-LP120XBTUSBBK Direct-drive Lemezjátszó
  • Cikkszám: 291295
Audio-Technica

Audio-Technica AT-LP120XBTUSBBK Direct-drive Lemezjátszó

  • Cikkszám: 291295
149 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Magasság
14,16 cm
Egyéb jellemzők
Direct-drive
Szélesség
45,2 cm
Mélység
35,2 cm
Súly
8 000 g
Szín
Fekete
USB csatlakozó
Igen
Fordulatszám állítás
Igen

Ez a teljesen manuális lemezjátszó az AT-LP120XUSB mintájára készült, de a Bluetooth® vezeték nélküli csatlakozás kényelmét a meglévő analóg és USB-kimenetek mellett teszi lehetővé.

A lemezjátszó S-alakú hangkarral rendelkezik állítható erővel és AT-HS6 univerzális, ½"-os rögzítésű fejhéjjal AT-VM95E Dual Moving Magnet™ fonokazettával. Az Audio-Technica már több mint 10 éve vezető szerepet tölt be a fonókazetták tervezésében. 50 éve, és ez a szakértelem a sokoldalú, nagy teljesítményű AT-VM95E-ben mutatkozik meg.

Részletes ismertető

A speciálisan tervezett egyenáramú szervo közvetlen meghajtású motorral és az állítható dinamikus vezérléssel az AT-LP120XBT-USB 33-1/3, 45 és 78 RPM felvételeket játszik le és a nagy hűségű hangot az Ön által választott eszközre továbbítja. Használja a mellékelt RCA kimeneti kábelt és a beépített, választható phono előerősítőt, hogy csatlakoztassa otthoni sztereó vagy aktív hangszóróit. Használja az USB-kábelt a számítógéphez való csatlakozáshoz, majd töltse le az ingyenes Mac- és PC-kompatibilis Audacity felvevőszoftvert, vagy egy tetszőleges szoftvert, hogy elkezdhesse konvertálni felvételeit digitális audio fájlokká. Vagy használja a Bluetooth vezeték nélküli technológiát a lemezjátszó párosításához vezeték nélküli hangszórókkal, fejhallgatóval vagy más eszközökkel, beleértve azokat is, amelyek támogatják a kiváló minőségű Qualcomm® aptX™ audiokodeket.

További professzionális funkciók közé tartozik az alumínium tányér filcszőnyeggel; start/stop gomb; választható nagy pontosságú kvarcvezérlésű hangmagasság-rögzítés és hangmagasság-változtatás csúszkavezérlés +/-10%-os beállítási tartománnyal; egy stroboszkópos tányér sebességjelzővel, külső tápegység, és egy levehető csuklós porvédő.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés