Audio-Technica
Audio-Technica AT-LP5X Direct-drive Lemezjátszó
  • Cikkszám: 291298
Audio-Technica

Audio-Technica AT-LP5X Direct-drive Lemezjátszó

  • Cikkszám: 291298
149 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
1 499 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Magasság
15,7 cm
Egyéb jellemzők
Direct-drive
Szélesség
45 cm
Mélység
35,2 cm
Súly
7 300 g
Szín
Fekete

Az Audio-Technica AT-LP120XUSB nem csupán egy lemezjátszó - ez egy hangélmény. Ha a meleg és tiszta analóg hangzásra vágysz, akkor ez a lemezjátszó tökéletes választás számodra. Engedd meg, hogy a zene új életre keljen ezen a kiváló minőségű eszközön keresztül.

Elkötelezve a minőség folyamatos javítása mellett

Hi-Fi örökség

Az Audio-Technica gazdag analóg örökségéből született AT-LP5x lemezjátszó J-formájú hangkarral van felszerelve, amihez az isnpirációt az 1960-as és '70-es évek klasszikus A-T modelljei adták.

Részletes ismertető

Legújabb technológia, kortárs stílus

Az elismert LP5 új generációja új magasságba emeli a modellsorozatot. Olyan újdonságokkal rendelkezik, mint pl. az AT-VM95E hangszedő, valamint az előerősítő kapcsolható erősítése, amivel mind mozgómágneses, mind mozgótekercses hangszdőkkel használható a lemezjátszó.

Több mint 55 év analóg kiválóság

Cégünk 1962-ben indult Tokióban, minőségi hangszedők fejlesztésével és gyártásával. Ez a fél évszázadnyi analóg audió tapasztalat benne van minden egyes lemezjátszónkban, biztosítva, hogy a lemezeid a lehető legjobb hallgatási élményt adják.

Forgótányér vibrációcsillapító anyagokból és nagy tömegű fém alvázbetétekből készítették, az AT-LP5x forgótányért úgy tervezték, hogy korlátozza az alacsony frekvenciájú akusztikus visszajelzést. Precízen megmunkált, öntött alumínium hanglemez közvetlen hajtású, alacsony zajszintű direkt meghajtású motor hajtja, amely biztosítja a stabil tengelyes forgást 33-1/3, 45 és 78 fordulat/perc sebességnél. Az 5 mm vastag gumi csillapító alátét, elkülöníti az alacsony frekvenciájú visszacsatolást, miközben rendkívül stabil felületet biztosít minden LP formátum számára, a hanglemez tetején.

Az AT-LP5x beépített kapcsolható MM/MC hifi/vezeték előerősítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül csatlakozzon a számítógéphez, otthoni sztereó készülékhez, tápfeszültségű hangszórókhoz és más készülékekhez, amelyeknek nincs külön lemezjátszó bemenete. Az MM/MC patronok választéka lehetővé teszi a mozgatható tekercs könnyű kicserélését, az adott felszereléssel. A forgótányér USB-kimenettel van felszerelve, hogy közvetlenül csatlakozhasson a számítógéphez.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés