Audio-Technica
Audio-Technica AT-LP60XBT Lemezjátszó
  • Cikkszám: 291300
Audio-Technica

Audio-Technica AT-LP60XBT Lemezjátszó

  • Cikkszám: 291300
79 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Magasság
9,75 cm
Egyéb jellemzők
Szíjhajtás
Szélesség
35,95 cm
Mélység
37,33 cm
Súly
2,6 g
Szín
Fekete

Az AT-LP60XBT lemezjátszóban az újratervezett, teljesen automatikus, szíjhajtású sztereó AT-LP60X összes nagyszerű funkcióját megtalálja a Bluetooth® vezeték nélküli kapcsolat jelentette kényelem mellett. A lemezjátszó hangfalakkal, fejhallgatókkal és más vezeték nélküli eszközökkel is párosítható. Az CSR BT lapkával a lemezlejátszó még aptX kodeket támogató eszközökhöz is csatlakoztatható, amely a normál SBC kodeknél sokkal jobb hangminőséget nyújt.

Részletes ismertető

Az AT-LP60XBT természetesen hagyományos lemezjátszóként is használható a megszokott vezetékes csatlakoztatással. Akár vezetékesen, akár vezeték nélkül használja a lemezlejátszót, kiváló hangminőségben lesz része az automatikus működés jelentette könnyű kezelés mellett, melyről az előoldal start, stop és hangkaremelés gombjai gondoskodnak.

Az Audio-Technica több mint 50 éve vezető a hangszedőtervezés területén, és ez a szakértelem a cserélhető tűs AT-LP60XBT’s Dual Magnet™ hangszedőben is tetten érhető. A hangszedő a fejrészbe integrált, így biztosan megfelelően működik, és könnyebb a beállítása.

* A Bluetooth® szóvédjegy és emblémák a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonai, az Audio-Technica Corporation ezeket licenc alapján használja. A többi védjegy és kereskedelmi név a saját tulajdonosaik tulajdona.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés