Baseus
Baseus Metal Age II gravitációs tartó szellőzőrácsra (SUJS000001)
  • Cikkszám: 274733
Baseus

Baseus Metal Age II gravitációs tartó szellőzőrácsra (SUJS000001)

  • Cikkszám: 274733
6 499 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
64 Pont
db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete, Piros

A Baseus Metal Age II egy nagy stabilitást és könnyű hozzáférést biztosító szellőzőrácsra szerelhető autós telefontartó. A telefont egy kézzel is működtetheti, így kényelmesen és biztonságosan kezelheti. A beépített gravitációs érzékelő automatikusan rázáródik a telefonra, ha az be van helyezve. Alkalmas 4,7”-6,7” hüvelyk átmérőjű okostelefonokhoz.

Részletes ismertető

A termék stabilitást biztosít, és lehetővé teszi az okostelefon egy kézzel történő üzemeltetését. A tartót rozsdamentes acél horoggal rögzíti a szellőzőrácshoz. Tehát áthaladhat a göröngyös utakon anélkül, hogy aggódnia kellene az okostelefon károsodása miatt. A tartó másik előnye, hogy a telefont egy kézzel működtetheti. Így kényelmesen és biztonságosan használhatja a navigációt, fogadhatja a bejövő hívásokat, stb Ezenkívül a beépített gravitációs érzékelő biztosítja, hogy a tartó automatikusan bezáródjon, amikor a telefon be van helyezve.

A markolat ABS műanyagból és alumíniumötvözetből készül, ami pozitívan befolyásolja a készülék szilárdságát és hosszabb élettartamát. Ezen túlmenően, a kompakt kialakítás nem foglal sok helyet, és a fekete, minimalista design piros díszítéssel tökéletesen illeszkedik a belső az autó. A termék 4,7-6,7 hüvelyk képátlójú okostelefonokkal működik. Így illeszkedik a legtöbb népszerű okostelefonhoz.

Specifikáció:

  • Anyag: ABS+alumínium ötvözet
  • Méretek: 88 x 110 mm
  • Súly: kb. 80g
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés