Gardena
Gardena 1600S Hasítófejsze (8718-48)
  • Cikkszám: 232336
Gardena

Gardena 1600S Hasítófejsze (8718-48)

  • Cikkszám: 232336

36 099 Ft / db

Termékenként elérhető hűségpontok: 360 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

A hasítófejszék tűzifa hasogatásához alkalmasak. A fejszefej tapadást-gátlóval bevont, így kisebb a súrlódás, a fejsze könnyebben hatol be a fába. A fej geometriája igazodik a közepes méretű rönkök hasogatásának munkafolyamatához. Nemesacél védelem biztosítja a nyél hosszú élettartamát.

A fejsze fejéhez közel lévő súlypont tökéletes egyensúlyt és súlyelosztást nyújt. Az optimalizált fejszefej és könnyű nyél kombinációja a vágásba koncentrálja az erőt, ami által még könnyebb a rönkök hasogatása. Az üvegszál megerősítésű poliamid nyél által a fejsze tartós és robusztus.

A kalapács funkció által az ékek beverése hatékonyabb (ne használja acél ékhez).

Kényelmes és biztonságos

Az üvegszállal megerősített poliamid nagyobb ütőerőt tesz lehetővé, mivel a nyél könnyű és a robusztus. Ezen túl a puha műanyag elemek által még jobb és kényelmesebb a fogás, tapintás.

A markolat kampós vége megakadályozza, hogy a fejsze kicsússzon a kézből.

Hasítófejsze

Az ékformájú fejszefej könnyebben hatol be a fába, és a rönkök hasításakor még jobban feszíti a fát, így könnyű, hatékony rönkhasítást tesz lehetővé.

Ütésvédelem

Az alapanyagon túl nemesacél védelem garantálja a nyél hosszabb élettartamát.

Kalapácsfunkció

Egyszerűen és hatékonyan alkalmazható műanyag-, fa-, vagy alumínium ékekhez. Speciális megmunkált munkafelület védi az ékeket. Ne használja acél ékhez!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés