Gardena
Gardena 8712-20 Fejszeélező
  • Cikkszám: 232332
Gardena

Gardena 8712-20 Fejszeélező

  • Cikkszám: 232332

6 399 Ft / db

Termékenként elérhető hűségpontok: 63 Pont
db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

A GARDENA élezővel visszaadhatod a pengék élességét. A kés- és baltaélező nem csak modern és jól megtervezett, de rendkívül funkcionális is. A két különböző méretű vezetőnyíláson keresztül mind a balták, mind a kisebb pengék, mind a kések hatékonyan élezhetők. Az élezőt kényelmesen használhatják bal- és jobbkezes felhasználók egyaránt. A speciális gyémántbevonatú csiszolókorongok mindkét irányban dolgoznak, ez az előre és hátra irányuló mozgás teszi a csiszolási folyamatot különösen hatékonyabbá és gyorsabbá. Miközben egyik kezeddel élezed a pengét, a másik kezeddel a rozsdamentes acélból készült, ergonomikusan kialakított és robusztus ErgoTec markolattal tartod a köszörűt. A csúszásmentes gumitalp fokozza a biztonságot, mivel lehetővé teszi a szerszám biztonságos állását és tartását. Ezenkívül a kézvédő megvéd az esetleges sérülésektől.

Egyszerű és gyors

A forma nemcsak esztétikum, hanem a jobb- és balkezes használhatóságot is lehetővé teszi. A speciálisan kifejlesztett csiszolókorongok mindkét irányban, előre és hátra mozdulva is gyors és hatékony élezést eredményeznek.

Egyszerű kezelés - ErgoTec

Az ergonomikus kialakítású markolat egyszerű kezelhetőséget és biztonságos munkát garantál. A rozsdamentes acél betét a fogantyúban hozzájárul a minőséghez és tartóssághoz.

Magas minőség

A gyémánt bevonatú csiszolótárcsák újraélezik a pengéket a szükséges mértékig, mindezt rövid idő alatt.

Védelem és biztonság

A markolat és a csiszolóegység alsó részén található gumibuborékok biztosítják a csúszásmentes, biztonságos használatot. A kézvédő megakadályozza az esetleges sérülést.

Sokoldalú és pontos

Egy univerzális élező, amely fejszék és a kések széles köréhez használható. A csiszolóegység nagyobb nyílását a baltáknál, a kisebbet pedig késeknél használják. A vezetőrések megakadályozzák a pengék kicsúszását élesítés közben.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés