TrueLife
TrueLife NannyTone VM3 Digitális Audio bébiőr
 • Cikkszám: 282967
TrueLife

TrueLife NannyTone VM3 Digitális Audio bébiőr

 • Cikkszám: 282967
29 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
299 Pont
 • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fehér

Babaaudio monitor, hatótáv akár 800 m, kétirányú digitális átvitel, VOX mód, integrált lítium elem mindkét egységben, akkumulátor élettartam akár 7 óra, gyenge jel érzékelés, 8 integrált altatódal, vibráció néma módban, háttérvilágítású LCD kijelző, hőmérséklet érzékelő, hangkereső a szülői egységhez, éjszakai fény, tápegység power bankon keresztül, tápellátás USB-C csatlakozón keresztül, hangerőszabályzó

Részletes ismertető

bébiőr

 

TrueLife NannyTone VM3 – digitális audio bébicsősz újratölthető akkukkal

Tartsa szemmel a kicsiket még akkor is, ha éppen nincs velük egy helyiségben. A TrueLife NannyTone VM3 digitális audio bébicsősz beépítetlen területen akár 800 m, épületben pedig akár 300 m távolságig minden hangot érzékel és továbbít a szülői egységhez. Mielőtt odaérne a babához, a kétirányú kommunikációs lehetőségnek köszönhetően a bébicsősz segítségével már meg is nyugtathatja. 8 integrált altatódal közül is választhat. Emellett a rezgés funkcióval rendelkező csendes üzemmód is jól jön. Mindkét egység beépített elemei nagyon hosszú élettartamúak, ha azonban lemerülnének, a bébicsősz időben figyelmeztetni fogja Önt. Hasonlóképpen, azonnal tudni fogja, ha a jel elveszik, vagy ha az érzékelő alacsony vagy magas hőmérsékletet érzékel a baba szobájában.

Hosszú üzemidő és nagy hatótávolság

A TrueLife NannyTone VM3 bébicsősszel beépítetlen területen akár 800 m, épületben pedig akár 300 m távolságig a legapróbb csuklást is meghallhatja. A VOX üzemmód az akkut is kíméli, mivel a bébicsősz tényleg csak akkor aktiválódik, ha valamilyen hangot érzékel. Választható érzékenység intenzitás. Ennek ellenére az akku hosszú ideig bírja: a szülői egység esetében akár 7, a gyermeknél lévő egység esetében pedig akár 10 órán át. A töltés a csomagban található USB-C csatlakozóval nagyon egyszerű. Mindkét egység power bankról is megtáplálható.

Távolból is megnyugtatja a babát

A bébicsősz kétirányú kommunikációt tesz lehetővé, így Ön már útközben nyugtathatja a babát. Az integrált altatódalok is praktikusak. A 8 előbeállított közül kiválaszthatja a gyermekének legjobban tetszőt. A hangerejük állítható. Éjszaka értékelni fogja a bébiőr kislámpakénti használatát, miután a halvány fény megnyugtatja a gyermekeket.

Biztonság minden körülmények között

A gyors áttekintés érdekében a szülői egység LCD kijelzővel van felszerelve, valamint jelzi a jelkiesést, az alacsony akku töltöttségi szintet, illetve az alacsony vagy magas szobahőmérsékletet. A digitális jelátvitel biztonságos, így nem kell aggódnia, hogy a jelet lehallgatják. A szülői egység praktikus övcsipesszel övre is rögzíthető. Ha azonban véletlenül leteszi valahol, a gyermeknél lévő egység és a hangkereső segítségével megkeresheti a szülői egységet. A gyermeknél lévő egység akár két szülői egységgel is párosítható.

VOX energiatakarékos mód

Ha a VOX üzemmód aktiválva van, a gyermeknél lévő egység csak akkor aktiválódik, ha valamilyen hangot érzékel. Ez az üzemmód így mindkét készülék akkujának üzemidejét növeli.

Hosszú élettartamú újratölthető akku

Mindkét készülék a mellékelt USB-C kábellel könnyen feltölthető beépített lítium akkuval rendelkezik. A szülői egység akár 7 órát is kibír egyetlen feltöltéssel, a gyermeknél lévő egység pedig akár 10 órát is.

Kétirányú jelátvitel

Bármikor beszélhet gyermekével, és a kétirányú kommunikációnak köszönhetően vigasztalhatja.

Szobahőmérséklet monitoring

A bébicsősz érzékelője figyelmeztet az alacsony vagy magas szobahőmérsékletre. A hangjelzés akkor aktiválódik, ha a hőmérséklet 16 °C alá csökken vagy 30 °C fölé emelkedik.

Jel hatósugár

A bébicsősz maximális hatótávolsága beépítetlen területen 800 m, épületen belül pedig 300 m.

Tápellátás powerbank segítségével

Ha a beépített útközben lemerülne, a két egység power bank segítségével is megtáplálható.

Jelvesztés érzékelés

Ha a jel elveszik, a bébicsősz hangjelzéssel figyelmezteti Önt erre a tényre.

A szülőnél lévő egység megkeresése

Ha a szülői egységet valahol elhagyja, a gyermeknél lévő egység segítségével hangjelzés segítségével újra megtalálhatja.

Altatódal válogatás

A baba megnyugtatására a bébiőr 8 altatódalt tárol, amelyek - a hangerőt is beleértve - a szülői egységről szabályozhatók.

Éjszakai kislámpa

A gyermeknél lévő egységbe egy a szülői egységről is vezérelhető LED kislámpa van beépítve.

Műszaki adatok

 • Bébicsősz típusa: Digitális audio bébicsősz
 • Hatótávolság: Beépítetlen területen akár 800 m, épületben pedig akár 300 m
 • Akku típusa: Lítium-ion 750 mAh szülői egység, lítium-ion 1200 mAh gyermek egység
 • Akku üzemidő: Akár 7 óra a szülői egység, akár 10 óra a gyermeknél lévő egység esetében
 • Akkutöltés: 3~4 óra a szülői egység, 6~7 óra a gyermeknél lévő egység esetében
 • Funkciók: VOX üzemmód, jelvesztés érzékelés, kétirányú kommunikáció, hőérzékelő magas és alacsony hőmérséklet érzékeléssel, alacsony akkuszint érzékelés, riasztási érzékenység beállítása, rezgés, csendes üzemmód, hangerő beállítás, éjszakai kislámpa, szülői egység hanglokátor, altatódalok
 • LCD kijelző: Igen, 27 × 26 mm
 • Hővédelem: Igen
 • Altatódalok száma: 8
 • Csatorna frekvenciák: 2400 MHz ~ 2480 MHz
 • Bemeneti feszültség: 100 ~ 240 V
 • Kimeneti feszültség: 5 V
 • Bemeneti frekvencia: 50 ~ 60 Hz
 • Rádiófrekvenciás teljesítmény: ˂16 dBm
 • Áramfogyasztás: 0,5 W (stand by 0,2 W)
 • Méretek: 70 × 44 × 97 mm szülői egység, 78 × 45 × 104 mm gyermeknél lévő egység
 • Tömeg: 99 g szülői egység, 101 g gyermeknél lévő egység
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés