Candy
Candy CI6B4S1PSA Beépíthető mosogatógép
  • Cikkszám: 283140
Candy

Candy CI6B4S1PSA Beépíthető mosogatógép

  • Cikkszám: 283140
157 479 Ft / db
199 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 574 Pont
db
-42 520 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Terítékek száma
16 db
Programok száma
10 db
Energiaosztály
B
Késleltett inditás/befejezés
Igen
Rövid program
Igen
Zajszint
44 dBA
Mosogatógép típus
Integrált mosogatógép

Rapido'

A Candy Rapido az egyik leggyorsabb és legnagyobb mosogatógép a piacon. Ez a mosogatógép számos gyors programmal rendelkezik, amelyek minden igényt kielégítenek, megkönnyítve mindennapjait.

Részletes ismertető

Maxi Tub

Az új Candy Rapido mosogatógép a piacon kapható legszélesebb káddal rendelkezik (normál méretekben), amely maximális helyet biztosít az edények számára, még a nagy darabok számára is, mint például: tálcák, vágódeszkák, nagy tálak.

Speed-Drive inverteres motor

A Candy Rapido új SPEED-DRIVE INVERTER motorral van felszerelve, amely a leginnovatívabb és legtartósabb kefe nélküli motor, amely jobb tisztítási teljesítményt tesz lehetővé alacsonyabb energiaköltség mellett.

Expressz és higiéniai funkciók

Az új Candy Rapido mosógépek további funkciókkal vannak felszerelve, amelyek még könnyebbé teszik mindennapjait. Lerövidítheti egy adott ciklus mosási idejét, vagy növelheti a mosási hőmérsékletet a legjobb mosási eredmény elérése érdekében, beleértve a fertőtlenítést is.

hOn és Snap&Wash funkció

Az új Candy Rapido mosógép minden eddiginél okosabb a csatlakoztathatóságnak és a hOn alkalmazásnak köszönhetően. Az automata program automatikusan felismeri az edények mennyiségét, az edények típusát, az anyagokat és azok elhelyezkedését a mosógépben. Tippeket kaphat minden mosogatás optimalizálásához. Válassza ki a legjobb, hatékony és gyors ciklust a tökéletes eredmény érdekében, így időt és pénzt takarít meg.

Alacsony zajszint

Az új Speed ​​​​Drive Inverter motornak és a legfejlettebb hangszigetelésnek köszönhetően az új Candy Rapido mosogatógépek rendkívül csendesek és ideálisak egy nyitott konyha kialakításához.

Mosás és szárítás 35 perc

Az új Candy Rapido mosogatógép mindössze 35 perc alatt képes elmosogatni és szárítani az edényeket, napi edénymennyiséghez: a leggyorsabb mosogató- és szárítási program a piacon.

16 edénykészlet

Akár 16 teríték két vagy három kosárban: a piacon elérhető legelterjedtebb mosogatógép. Akár 201 edény mosogatása (33%-kal több, mint a standard 12 edénykészlet) egy mosogatási ciklusban.

Prémium pohártartó

A Rapido mosogatógép speciális, prémium pohártartóval rendelkezik, amely speciális gumitartókkal rendelkezik, amelyek maximális védelmet nyújtanak az érzékeny poharak, például a borospoharak számára.

A mosás megkezdésének elhalasztása 24 órával

Az új Candy Rapido mosogatógép lehetővé teszi, hogy akár 24 órával késleltesse a mosogatás megkezdését.

Smart Door rendszer

A Smart Door rendszer egy olyan rendszer, amely automatikusan kinyitja a mosogatógép ajtaját a mosási ciklus végén. Az új Candy Rapido mosógépeken aktiválható, így minden mosás után kinyílik az ajtó. A szárítási szakaszban az ajtó néhány centiméterre kinyílik, lehetővé téve a levegő keringését, és így a szárítási folyamat természetes módon mehet végbe. Változik a program időtartama, valamint a mosás közben szükséges hőmérséklet, így energiamegtakarítás érhető el.

B energiaosztály

Az innovatív technológia, a nagy teljesítményű inverter motor és a speciálisan létrehozott mosogatóprogramok kombinációjának köszönhetően új mosogatógépe eléri a B energiaosztályt.

Az evőeszköz tartó kosár nem tartozéka a készüléknek, mivel a legfelső tálca szolgálja ezt a célt.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés