Bosch
Bosch SMI6ZDS16E Beépíthető mosogatógép
  • Cikkszám: 288889
Bosch

Bosch SMI6ZDS16E Beépíthető mosogatógép

  • Cikkszám: 288889
341 900 Ft / db
384 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
3 419 Pont
db
-43 099 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 36 hónap
  • Egységár: 341 900 Ft / db
ehcsp-icon
Energiahatékonysági csereprogram
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Terítékek száma
13 db
Beépítési mélység
55 cm
Beépítési szélesség
60 cm
Energiaosztály
B
Zajszint
40 dBA
Mosogatógép típus
Elölvezérelt mosogatógép

Tökéletes szárítás kevesebb energia felhasználásával 

A mosogatógép kipakolásakor néhány edény (különösen a műanyag) még nedves lehet. A PerfectDry mosogatógépek tökéletes szárítási eredményt biztosítanak Zeolith (természetes ásványi anyag) felhasználásával. A Zeolith a tisztítási fázis nedvességtartalmát használja fel, és a szárítási fázisban meleg, száraz levegőként szabadítja fel. A PerfectDry segítségével kevesebb energiafelhasználás mellett is egyből a konyhaszekrénybe teheti az edényeket

Személyre szabott mosogatási eredmények

Sok háztartás azt szeretné, ha a mosogatógép jobban mosna és szárítana, sőt, gyorsabban is lenne készen. Az intelligens programmal a mosogatógép alkalmazkodik a mosogatási folyamathoz. A program befejezése után értékelheti a a mosási és szárítási eredményeket vagy a program időtartamát a Home Connect alkalmazáson keresztül. A mosogatógép ezután automatikusan módosítja beállításait és Ön számos lehetőséget, például az energiahatékony opciót is választhatja. Ezenkívül a program teljes átláthatóságot kínál a víz- és energiafogyasztással kapcsolatban.

A képen látható bútor előlap nem tartozék!

Részletes ismertető

Minőség és rugalmasság minden részletben

A különféle edények megfelelő betöltése nehézkes lehet. A Max Flex kosarak a lehető legegyszerűbbé teszik a stabilabb alsó kosarat és a felhajtható fogakat a nagy tárgyak könnyű elhelyezéséhez. Továbbá az újonnan tervezett üvegpolcok, csúszásgátló szalagok és pohárpolcok megakadályozzák a teher csúszását. Kisebb konyhai cikkekhez a Extra Space 3. kosár vagy a tetején található evőeszköz-fiók áll rendelkezésre. A Max Flex kosarak kinyílnak az edények stabil betöltéséhez és rugalmasságához.

Sokoldalú evőeszköztartó kosár.

A mosogatógép felső szintjén található Extra Space 3. kosárban a kisebb vagy nagyobb evőeszközök, lapos tálak, mérőpoharak is kényelmesen elférnek. Van benne egy kivehető késtároló, amelynek köszönhetően az alul lévő evőeszköz-tárolóban még több hely marad. Számtalan megoldás kis eszközök bepakolására.

Hihetetlenül halk mosogatás.

Extra helyre, valamint csendre lenne szüksége konyhájában? A Silence Pro 40 dB mosogatógép működése alig hallható. Hagyja, hogy konyhája a Silence Pronak köszönhetően a nyugalom szigetévé váljon.

Halkabb mosogatás gombnyomásra.

A Silence program a leghalkabb program a mosogatógépén. Ha ezt választja, automatikusan a lehető legalacsonyabbra csökkenti a mosogatógép zajszintjét. Ezt egy speciálisan kialakított Eco 50 ° C programmal, csökkentett víznyomáson és meghosszabbított mosogatási idővel érheti el.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés