AEG
AEG BES33111XM Beépíthető sütő
  • Cikkszám: 284158
AEG

AEG BES33111XM Beépíthető sütő

  • Cikkszám: 284158
112 790 Ft / db
171 900 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 127 Pont
db
-59 110 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 24 hónap
  • Egységár: 112 790 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Sütő kapacitás
72 l
Digitális kijelző
Igen
Légkeverés
Igen
Energiaosztály
A

Aranybarna csőben sült burgonya. Egy finoman kérgezett marhaszelet. Egy krémes csokoládétorta puha belseje. Ahhoz, hogy minden fogás minden alkalommal ugyanolyan tökéletes legyen, precízen szabályozott hőmérsékletre és egyenletes levegőkeringetésre van szükség. A SurroundCook sütő hatékony levegőkeringető rendszere gondoskodik róla, hogy az ételt egyenletesen járja át a forró levegő. Függetlenül attól, hogy egy vagy több fogást készítünk egyszerre. Ebben a sütőben nem kell megfordítani sütés közben a tepsit. Tökéletes lesz minden fogás, minden alkalommal.

Részletes ismertető

SÜTÉS EGYSZERRE TÖBB SZINTEN

A nagy teljesítményű körfűtőszál biztosítja, hogy a hő minden sarokba eljusson, egyenletesen – még akkor is, ha három tálcát helyezünk be. Biztosak lehetünk abban, hogy minden fogás tökéletes lesz.

ELÉG EGYETLEN PILLANTÁS, HOGY FELMÉRJÜK A SÜTÉS FOLYAMATÁT

A jól áttekinthető képernyőn jelzések állíthatók be, pontosan beállítható az időzítés és ellenőrizhető a sütési programból hátralévő idő.

EGYENLETES, TÖKÉLETES VÉGEREDMÉNY

Ez a sütő egyszerre hatékony és energiatakarékos. A készülékben egy új légkeringető rendszer, a Hot Air működik, amely egyenletesen keringteti a forró levegőt a sütőtérben. Ezáltal a sütő hamarabb felmelegszik, a sütési hőmérséklet pedig akár 20%-kal is csökkenthető, így idő és energia takarítható meg.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés