Electrolux
Electrolux EOF3H40BX Beépíthető sütő, LED kijelzővel
  • Cikkszám: 268949
Electrolux

Electrolux EOF3H40BX Beépíthető sütő, LED kijelzővel

  • Cikkszám: 268949

86 999 Ft / db

  • Gyári garancia: 12 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Sütő kapacitás
65 l
Digitális kijelző
Igen
Energiaosztály
A

Az Electrolux beépíthető sütő belső világítással rendelkezik, ami megvilágítja a sütőteret. Két rétegű ajtóüveggel rendelkezik és ujjlenyomatmentes inox felület. A sütőtér űrtartalma 65 literes, a sütési tartomány pedig 50-250 fokig terjed. Sütőfunkciók: sütő világítás, hőlégbefúvás, nagy hőfok, alsó sütés, légkeveréses sütés, infrasütés, kiolvasztás, hagyományos sütés, grill.

Ebben az Electrolux beépíthető sütőben légkeringető rendszer van, aminek köszönhetően a hő eloszlás egyenletes lesz a készülék összes pontján. Ezzel elkerülhető a tepsi forgatása sütés közben. A sütést egyszerre több szinten lehet végezni. Erről is az egyenletes hő eloszlás gondoskodik, illetve az extra fűtőkör és így akár három tepsit is lehet egyszerre használni. A sütő tisztítása Aqua Clean technológiával működik.  A technológia úgy működik, hogy vizet párologtat a sütő ajtajából, ami fellazítja a szennyeződéseket és könnyebb őket eltávolítani.

Többszintű sütés, egyidőben

Süssön egyszerre több szinten! Az extra fűtőkör gondoskodik az egyenletes hőeloszlásról, így süthet akár egyszerre három tepsiben is.

AquaClean: egyszerű tisztítás

A sütőtakarításnak nem szükséges nehéz feladatnak lennie – ez a sütő a gőz természetes erejét használja fel a sütőtér tisztán tartásához. Az AquaClean technológia vizet párologtat el a sütő aljából, így a makacs zsír- és étellerakódások fellazulnak, és nem tapadnak le a felületeken.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés