Fujitsu
Fujitsu KB410 Billentyűzet
  • Cikkszám: 274001
Fujitsu

Fujitsu KB410 Billentyűzet

  • Cikkszám: 274001
8 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
89 Pont
db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Csatlakozás
USB
Magyar billentyűzet
Igen

A Fujitsu KB410 egy kiváló minőségű és funkcionális billentyűzet. Helytakarékos kialakításával minden munkahely számára jó megoldás. Az ergonomikus gombkialakítás gyors és precíz munkavégzést tesz lehetővé. Ez a tökéletesen megbízható bemeneti eszköz minden mindennapi irodai feladathoz, ha asztali számítógéppel vagy más, USB interfésszel rendelkező rendszerrel párosítják.

Részletes ismertető

Fujitsu KB410 billentyűzet, ideális általános itthoni vagy irodai használatra helytakarékos, lapos kialakítása és alacsony zajszintje miatt. Kialakítása ergonomikus a kényelmes gépelés érdekében, lézeres gravírozása által pedig kontrasztos megjelenése van. Magyar nyelvű karakterkiosztása és USB kábel csatlakozása van. 

Használhatóság

Könnyen csatlakoztatható minden számítógéphez a szabványos USB interfészen keresztül. Vékony és helytakarékos kialakítással rendelkezik.

Ergonómia

A billentyűzet rendkívüli lapos és helytakarékos kialakítású. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően stresszmentes és hatékony használat biztosított. Az eszköz alacsony zajszintű, mely a vékony gombtechnológiával rendelkező lágy billentyűknek köszönhető.

Megbízhatóság

A billentyűzet kiváló minőséget és funkcióstabilitást biztosít.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés