Úttörő újdonságok a csúcskategóriás telefonok piacán

Amikor már azt hinnénk, hogy a jelenleg kapható okostelefonokat nem lehet hová fejleszteni, akkor néhány gyártó olyan fejlesztésekkel rukkol elő, amelyek bebizonyítják, tévedtünk. Nézzük meg, hogyan szolgálhatják a kényelmünket az olyan innovatív megoldások, mint a reverse charging, a mesterséges intelligencia vagy a továbbfejlesztett ujjlenyomat olvasó telefonunkban. Górcső alá vettük a Huawei Mate20 Pro, a HONOR View20, a Xiaomi Mi 8 Pro és a Samsung Galaxy S10 mobilok legfontosabb újításait!

 

Látni a láthatatlant

Manapság már nem számít különlegesnek, hogy mobiltelefonunkkal is könnyedén készíthetünk profi és tűéles fényképeket. Az idén bemutatkozó csúcsmobilok egytől-egyig igazi kameraarzenállal, dupla- vagy triplakamerával lettek felvértezve. Azonban itt korántsem ér véget a történet.

2019 egyik innovatív megoldása a képernyőbe épített apró és akár 25 megapixel felbontású felvételekre is képes előlapi kamera. A Samsung Galaxy S10 valamint a HONOR View20 úgynevezett fúrt kijelzőjének köszönhetően az előlap akár 90 százalékát is képes lefedni a képernyő. Az új designnak köszönhetően sikerült teljesen új szintre emelni a felhasználói élményt.

A fényképezés tekintetében talán az egyik legnagyobb kihívást az éjszakai felvételek jelentik, amelyre a gyártók a jól bevált mesterséges intelligenciát hívták segítségül. A mesterséges képstabilizálásnak (AIS) köszönhetően elmosódásmentes és tökéletes képeket készíthetünk szabad kézből még gyenge fényviszonyok mellett is. A jó hír pedig, hogy az éjszakai mód lehetősége már mind a Huawei Mate20 Pro, a HONOR View20, a Xiaomi Mi 8 Pro és a Samsung Galaxy S10 készülékekben elérhető!

Támogató funkciók a mindennapi luxushoz

Habár tavaly ősszel már találkozhattunk a technológiával, igazi úttörőnek számít a reverse charging funkció, amely az idén bemutatkozó Huawei Mate 20 Pro és a Samsung Galaxy S10 típusú csúcsmobilban is fellelhető. A fordított töltési funkciónak köszönhetően akár vezeték nélküli tápegységként is használható a telefon, amely így más kütyük töltésére is alkalmas, és nagy segítségünk lehet a rohanó hétköznapokban.

Sok kellemetlenségtől megóvhat bennünket a 2019-ben piacra kerülő HONOR View20, a Huawei Mate 20 Pro és a Xiaomi Mi 8 Pro okostelefonokba eszközölt kétfrekvenciás, akár tízszer pontosabb pozicionálásra képes GPS technológia. Így nem kell azon aggódnunk, hogy nem érünk oda időben a betervezett programunkra, hiszen az új csúcskategóriás telefonunkkal pontosabban és könnyebben találhatjuk meg az úti célt, amely különösen a sűrűn beépített városokban lehet hasznunkra.

 

De ez még nem minden! Ha a HONOR vagy a Huawei szóban forgó telefonjai közül kerül ki a legújabb kedvencünk, akár az egészséges táplálkozás kialakításában vagy fenntartásában is segítségünkre lehet. A beépített mesterséges intelligencia és a 3D kamera segítségével egyes ételek térfogata alapján azoknak a kalóriatartalmát is megbecsülhetjük, így nem kell többé a túlzott energiabevitel miatt aggódnunk.

Ha pedig a Xiaomi Mi 8 Pro vagy a Huawei Mate 20 Pro mellett tesszük le a voksunkat, a kényelmünket tovább tetézheti a nagy kijelzős telefon képernyőjébe épített ujjlenyomat olvasó, amely gyors és érzékeny feloldást tesz lehetővé pillanatok alatt. Elég csak felemelnünk az ujjunkat és finoman megérintenünk a képernyőt, ezáltal a lezárt telefon biztonságosan és azonnal feloldásra kerül.

Ha te is bezsebelnéd az idén piacra kerülő csúcsmobilok egyikét, érdemes figyelemmel kísérned az előrendelési lehetőségeket az Euronics webáruházban, hiszen gyakran extra ajándék ütheti a markod a legújabb kedvenced mellé.

Ha pedig további információra vagy segítségre lenne szükséged, esetleg kérdésed lenne 2019 új csúcskategóriás mobiltelefonjaival kapcsolatban, keresd fel az Euronics üzleteit, amik országszerte minden megyében megtalálhatók.

 

Értesülj róla elsőként postafiókodból, amikor a Samsung S10 elérhetővé válik. Iratkozz fel hírlevelünkre!



 

Hozzászólások letiltva.