Hogyan hozd ki a maximumot okostévédből?

Van már okostévé az otthonodban? Csak tervezed a vásárlását? Ezt a cikket mindenképpen érdemes elolvasnod, hogy kihozhasd belőle a maximumot!

Nagyon sok tulajdonos úgy mondva „hagyományos módon” használja okostévéjét. Filmeket és videókat néz rajta- kizárólag- amivel természetesen nincs semmi probléma, ugyanakkor még számos lehetőség van, amivel megszínesíthetnék mindennapjaikat. Üzleteinkben szakértőink segítenek a döntésben. Itt keresheted meg a hozzád legközelebb esőt.

 

 

És hogy mik ezek a lehetőségek? Nézzük szépen sorban!

Streaming

Már réges-rég lejártak azok az idők, amikor unalmas reklámszünetek szakítják meg a filmnézés élményét, vagy a TV újság kínálatára kellene bíznunk a szórakozásunkat. Tölts le ingyen streaming alkalmazásokat, és élvezd havidíj ellenében fantasztikus kínálatuk amikor csak kedved van hozzá!

Miért állítják egyre többen, hogy elképzelhetetlen az élet nélkülük?

Filmek és sorozatok százaiból válogathatunk kedvünkre, melyeket korlátlanul nézhetünk reklámok nélkül. Rendszerint egyszerre egy egész évadot feltöltenek 1-1 sorozatból, így a várakozás kínzó érzését sem kell átélnünk, ha akarjuk az egész évadot „elfogyaszthatjuk” egyetlen hétvége alatt. Ráadásul gyorsan kiismeri az ízlésünket, és segít megtalálni következő kedvencünket is.

Közösségi média

Szeretsz közösségi oldalakon szörfözgetni mint a Facebook, esetleg előszeretettel tartod a kapcsolatot családoddal és ismerőseiddel Skype-on keresztül? Ezekhez az alkalmazásokhoz okostévéden is hozzáférsz, ugyanakkor a készülék adottságaiból adódóan sokkal kényelmesebben és jobb minőségben használhatod azokat.

Zene

Jó zenékre vágysz? Felejtsd el a zenecsatornákat, ez már nem a 90-es évek! Töltsd le zenemegosztó alkalmazások bármelyikét, és válogass kedvedre különböző zenei stílusok közül, igazítsd lejátszási listád hangulatodhoz, vagy hallgass bele ismerőseid kedvenc slágereinek gyűjteményébe!

Fitnesz

Tudtad, hogy okostévéddel az alakodat is könnyedén átformálhatod? Spórold meg a drága konditermek díjait, vagy a fitnesz DVD-k árát! Tölts le pár Fitnesz alkalmazást, és varázsold a nappalid a fitnesztermeddé! Rengeteg mozgásforma közül válogathatsz. Táncolni szeretnél? Jógázni? Vagy inkább a kick-box aerobik mozgat meg? Nem lesz nehéz találni egy Neked való alkalmazást, hiszen hatalmas a kínálat és a számuk egyre csak nő.

Hírek

Az élet nem áll meg az esti híradónál! Okostévéd számos alkalmazást rejt, amin bármikor megnézheted a legújabb híreket, megismerheted az időjárás jelentést, sőt a közúti forgalomról is informálódhatsz, hogy elkerülhesd a dugókat.

Internetes böngészés

A végére hagytuk a legfontosabb előnyét ezeknek a készülékeknek. Okostelevíziód segítségével gyakorlatilag mindent elérhetsz és megnézhetsz, amit az interneten találsz. Egy vicces videót küldtek e-mailben? Gyönyörű fotókat szeretnél nézegetni blogokon? Internetes játékokat szeretnél játszani? Vásárolni szeretnél egy webshopban? Esetleg katalógusokat böngészni, vagy virtuálisan berendezni a konyhád? Ez mind lehetséges. Óriási képernyőn, fantasztikus képi minőségben.

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások letiltva.