Mosógép szótár

Gyémánt mintázatú dob, Woolmark Blue, SlimLine, i-DOS.Te tudod, mit jelentenek ezek a kifejezések? Ha nem, olvass tovább, mosógép szótárunkat pont Neked készítettük!

 

Gyémánt mintázatú dob- A mosógépekben található gyémánt mintázatú dob áramvonalas alakja erőteljes, mégis gyengéd mosási teljesítményt biztosít. A gyémánt mintázatnak köszönhetően az egyedi tervezésű forgódob gyengéden mozgatja a ruhadarabokat, miközben a kisebb vízelvezető lyukak megakadályozzák a textíliák kiszálasodását és sérülését.

Gyémánt mintázatú dobokat Samsung mosógépekben találhatsz! Fedezd fel nálunk kapható Samsung mosógépeket ide kattintva! >>

Woolmark Blue- A korábban Woolmark Gold nevű tanúsítvány, amely garanciát jelent arra, hogy a mosógép a gyapjú ruhaneműt a legnagyobb gondossággal kezeli.

Tudtad? A Woolmark a világ vezető független gyapjúápolási szövetsége. Az általuk kibocsátott tanúsítványok garanciát jelentenek arra, hogy a minősített mosógépekben biztonságosan lehet mosni és szárítani azokat a gyapjúholmikat is, melyek a ruhacímke szerint csak kézzel moshatók.

Számos Electrolux mosógép rendelkezik Woolmark tanúsítvánnyal! Kattints ide, és ismerd meg nálunk kapható Electrolux mosógépeket! >>
Új mosógép vásárlását tervezed? Olvasd el mosógép kisokosunkat ide kattintva! 

SlimLine- Szűk helyre keresel mosógépet? Akkor érdemes megismerkedned ezzel a kifejezéssel! A SlimLine a Bosch mosógépek extra keskeny modelljeit takarja. A csak 47 cm mély mosógépek még a legkisebb mélyedésekben is elférnek. Ráadásul nem csak helytakarékosak, de rendkívül takarékosak a víz- és energiafogyasztásban is.

Weboldalunkon ide kattintva fedezheted fel a nálunk kapható Bosch mosógépeket! >>

i-DOS– Ez a kifejezés egy adagoló rendszer neve, amely milliméter pontossággal képes beállítani a mosószer mennyiségét, ráadásul egyetlen gombnyomással! A precízen adagolt mosószer nem csak a ruháinkat védi, de a bankszámlánkat is megkíméli.

 

Hozzászólások letiltva.