Nyerj csúcskategóriás robotgépet!

A háziasszonyok és urak, gasztro fetisiszta hobbiszakácsok és önjelölt konyhatündérek legnagyobb segítője a háznál egy szuper konyhai robotgép, mint amilyen az Electrolux EKM400-as is. Legyen szó akár tészta gyúrásról, kenyérdagasztásról, habverésről, gyümölcs vagy zöldség aprításról, fagylalt vagy fasírozott készítésről, vagy gyakorlatilag bármilyen ételről, amit az otthon melegében sütünk, főzünk, mindenhez jól jön egy megbízható munkaerő, aminek segítségével ripsz-ropsz fenséges ételeket készíthetünk szeretteinknek.

Az Electrolux Assistent a maga kategóriájában is kiemelkedő robotgép. Tíz sebességfokozatának hála pontosan beállíthatjuk rajta a kívánt intenzitást. Emellett beépített LED lámpával rendelkezik, hogy mindig láthassuk, mi történik a tálban.

A rozsdamenetes keverőtálnak és tartozékoknak köszönhetően használatának tényleg csak a fantázia szabhat határt. Gyakorlatilag nincs olyan étel, amihez ne lehet kihasználni, kivéve, ha a vajas pirítós a kedvencünk. Bár, ha házilag fűszerezett vajkrémre vágyunk, szintén jó szolgálatot tesz egy ilyen sokoldalú konyhai segítő. 😊 Kedvcsinálónak álljon itt három receptötlet az ünnepi időszakra, melyek elkészítése gyerekjátéknak tűnhet az Assistent robotgéppel.

  • Citromos máktorta kókuszkrémmel: könnyed, friss és különleges kombináció. Elkészítése nem bonyolult, ám igazán gyorsan akkor végzünk, ha profi segítségünk van.

  • Jöjjön egy kis sós nassolnivaló: mini pizzák fügével és kecskesajttal az igazi ínyenceknek! Ideális vendégváró falatkának vagy egy hedonista vacsora egyik elemének.

 

  • És végül a klasszikus csokis-joghurtos muffin, egy kicsit még egyszerűbben, hogy sietős délelőttökön vagy teljesen kezdőként is biztosan állhassunk neki a sütésnek.

 
Becsüljük meg gépünket!

Mivel a robotgép multifunkcionális eszköz, rengetegféle étel előkészítésére alkalmas, ezért különösen fontos a gép és a tartozékok tisztán tartása is. Íme néhány szabály, amit feltétlenül be kell tartanunk:

  • Mindig áramtalanítsuk a készüléket tisztítás előtt!
  • A motor egységet nedves ruhával tisztítsuk, majd alaposan töröljük szárazra! Figyeljünk arra, hogy soha ne érje közvetlenül víz!
  • A tálat, a lapos habverőt és a dagasztó horgot bátran betehetjük a mosogatógépbe!
  • A drót habverőt, a húsdarálót, a szeletelőt és a reszelőt csak kézileg mosogathatjuk el, meleg mosószeres vízzel.

Hogyan nyerhetünk Electrolux Assistent robotgépet?

A teendő nagyon egyszerű, regisztrálj az alábbi oldalon (https://euronics.hu/nyeremenyjatek) az Euronics január 15-ig tartó nyereményjátékára! Fontos, hogy egy személy csak 1 e-mail címmel és valós adatokkal, névvel vehet részt a nyereményjátékban. A regisztráció után figyeld a megerősítő levelet! Amennyiben nem találod sem a szűrt, sem a spam levelek között, vedd fel velünk a kapcsolatot! A sorsolásra január 16-án kerül sor, ne felejtsd el felírni a naptáradba!

Ha te sem szeretnél lemaradni a nyereményjátékról, regisztrálj az oldalon most és vidd haza a Electrolux robotgépét, hogy jól kezdődjön az új év, és csodás ételekkel teli lehessen 2019!

 

Nem szeretnél lemaradni a következő nyereményjátékainkról sem? Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj róluk postaládádból!

 



 

Hozzászólások letiltva.