Bose
Bose SoundLink Flex Bluetooth Hangszóró, (865983-0200)
 • Cikkszám: 268486
Bose

Bose SoundLink Flex Bluetooth Hangszóró, (865983-0200)

 • Cikkszám: 268486
Szín
Fekete
Fehér
Kék

59 999 Ft / db

Termékenként elérhető hűségpontok:
599 Pont
 • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Magasság
9,1 cm
Mélység
5,3 cm
Szélesség
20,1 cm
Szín
Kék
Súly
590 g
Bluetooth
Igen
Csatlakozók
USB-C port

A Bose SoundLink Flex kültéri hordozható Bluetooth hangszóró biztosítja az optimális hangminőséget bármilyen helyzetben és környezetben. A kialakítása csúcstechnológiás, exkluzív technológiával és egyedi tervezésű átalakítóval rendelkezik, így mély, tiszta és magával ragadó hangzása van, akár otthoni, vagy út közbeni használat esetén is. A lehető legtisztább hangzás érdekében a szabadalmaztatott PositionIQ technológia automatikus működése biztosított.

Lenyűgöző hangzású zene az Ön számára - bárhol és bármikor

A zene magával ragad és támogat mindenben, ami fontos számunkra – magától értetődő tehát, hogy mindig és mindenhová magunkkal akarjuk vinni. A hangszóró strapabíró kialakítású, amely megvédi a víztől, a portól és az ütésektől is. A SoundLink Flex Bluetooth hangszóró tökéletes zenei társ útközben, akár extrém körülmények között is. Akár a hegyekben túrázik, akár egy kellemes vacsorát fogyaszt a barátaival, a nagy teljesítményű SoundLink Flex élethű tisztaságú hangzással és a mély, gazdag hangszínekkel ámulatba fogja ejteni.

PostitionIQ™ technológia

A SoundLink Flex elég sokoldalú ahhoz, hogy bárhová magával vihesse. A PositionIQ szabadalmaztatott technológia segítségével automatikusan alkalmazkodik az adott pillanatnyi tájolásához, így mindig optimális hangzást biztosít. Állva, hanyatt fekve vagy akár a szakadásálló hevederen lógva – a SoundLink Flex teljes, kiegyensúlyozott hangszínekben adja vissza zenéjét.

Egész nap elkísér

Akár 12 óra használat feltöltésenként! Ha túlóráznia kell, vagy ha a víz mellett pihenne egy egész napot, akkor semmi akadálya! A SoundLink Flex hangszóró akkumulátora nem merül le egyhamar. Az akár 12 órás lejátszási időt egyetlen feltöltéssel élvezheti. Ha ez nem lenne elég, akkor az USB-C porton keresztül gyorsan újratöltheti, mely csupán 4 órát vesz igénybe!

Egységben az erő

Egy dolog biztos: önálló eszközként a SoundLink Flex teljesen meggyőző, de mint minden Bose hangszóró, ez a sokoldalú, hordozható eszköz is még több lehetőséget nyit meg Ön számára. Párosíthatja egy másik Bose SoundLink Flex vagy Bluetooth hangszóróval, hogy bekapcsolja a „buli üzemmódot”, így élvezheti a nagyszerű hangzást több helyiségben – vagy akár a szabadban is. Sőt, arra is lehetősége van, hogy akár mindkettőt egyszerre megtegye. A SoundLink Flex a Bose Smart Soundbarokhoz is csatlakoztatható, így akkor is követheti a játékot, ha nem ül a tévé előtt.

A tökéletes egység

A SoundLink Flex a legmodernebb tervezés eredménye, és a Bose exkluzív technológiáival felszerelt. Az innovatív hangátalakítót kifejezetten az egyedülállóan tiszta hangzáshoz és az erőteljes, mély basszushoz fejlesztették ki, így minden adott a tiszta és minőségi zenehallgatáshoz. A digitális jelfeldolgozó technológiák (DSP), a szabadalmaztatott programozás és a speciális algoritmusok együtt dolgoznak annak érdekében, hogy Ön bárhol is legyen, az optimális hangminőség biztosított legyen számára.

További termék adatok

 • Kapcsolódás: Bluetooth (4.2) és USB-C
 • Kompatibilis audio formátumok: MP3, WAV, AAC
 • PositionIQ technológiával és kihangosító funkcióval rendelkezik
 • IP67 minősítésű, ellenállósági teszteken megfelelt, így víz-, por-, korrózió- és ütésálló
 • Anyaga szilikon, fém és szövet
 • Működési ideje 12 óra
 • Töltési ideje 4 óra
 • Szakadásálló hevederrel ellátott, így könnyen táskára, egyéb eszközre helyezhető

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés