LG
LG XBOOM 360 RP4G Bluetooth hangszóró,
  • Cikkszám: 268444
LG

LG XBOOM 360 RP4G Bluetooth hangszóró,

  • Cikkszám: 268444
Szín
Fekete
Bézs

99 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
120 W
Magasság
51,4 cm
Mélység
24,75 cm
Szélesség
24,75 cm
Szín
Fekete
Súly
5 800 g
Bluetooth
Igen
Csatlakozók
USB, AUX

Élvezze a 360°-os térhatású hangzást

Az XBOOM 360 egy lenyűgöző hangművészet, amely megváltoztatja a hangélményt. Bárhol is helyezi el ezt a hangszórót, kúpos formája az LG technológiával kombinálva biztosítja, hogy az egész szoba minden oldalról természetes, kiváló minőségű hanggal legyen tele.

Autentikus 360°-os hangzás az LG szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően

A több meghajtóval rendelkező hagyományos hangszórók szűk helyen osztják el a hangot. Az ezen a tartományon kívül eső hangok nyomása egyenetlen lehet, és torzulhat. Ez azt jelenti, hogy egy bizonyos helyen kell lennie a hang teljes élvezetéhez. Az LG új, szabadalmaztatott technológiát alkalmazott a fényszórók optimális szerkezetére, hogy kiküszöbölje ezt a torzítást. Ez lehetővé teszi a hang továbbterjedését a helyiség minden irányába. Többé nem kell keresnie, hogy megtalálja a legjobb hallgatási pozíciót, mert az eredeti hang eljut a fülébe, bárhol is van.

Tiszta magas hangok és gazdag basszus a prémium hangszóróktól

Az XBOOM 360 gyönyörű megjelenése alatt kiváló minőségű hangkomponensek találhatók. A titán magassugárzó pontos és részletgazdag magas hangokat biztosít, míg az üvegszálas mélysugárzó gazdag és dinamikus mélyhangokat hoz létre a kiváló hangminőség érdekében.

Titán magassugárzó

A csöves magassugárzó összenyomja a magas hangokat, és erőteljesen eloszlatja azokat 360 fokban. A merev membrán, amely másodpercenként 10 000-szer (10 kHz) rezeg, tisztább hangokat ad az anyag károsítása nélkül.

Üvegszálas mélysugárzó

Az 5,25 hüvelykes, könnyebb anyagból készült, jó rugalmasságú mélysugárzó dinamikus mélyhangokat generál, és egyértelműen visszaadja az énekhangot.

A terv a térvilágítás szakértőivel együttműködve készült

A mindennapi élet, a fesztiválok és a természet ihlette XBOOM 360 világítás az idő múlását tükrözi, és a pillanatnak megfelelő hangulatot teremt. Mindegyik világítási mód pontosan beállítja a színeket, a fényerőt és a színhőmérsékletet, hogy biztosítsa az audiovizuális harmóniát a környezettel.

Vonzó 360 fokos dizájn, amely kiegészíti otthona dekorációját

Az XBOOM 360 olyan, mint egy kiváló minőségű bútor, amely melegséget és modernséget kölcsönöz a belső térnek, és kiegészíti az otthoni dekorációt. Elérhető smaragdzöld, fekete, bézs és bordó színekben.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés