Részletvásárlási lehetőség az Euronics-nál

Megtaláltad? Megszeretted? Megvennéd?
Vásárolj online és kérd az áruházi átvételt, vagy keresd fel személyesen országszerte elérhető üzleteink egyikét és élj az áruhitel vagy hitelkártya nyújtotta részletfizetési lehetőségekkel.

 

Hogyan vásárolj, ha szeretnéd igénybe venni hitellehetőségeink egyikét?

1. lépés
Bevásárló kocsi

Válaszd ki a kívánt terméket a webáruházunkban vagy fáradj be 60 üzletünk bármelyikébe és szakértő kollégáink segítenek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb termékünket.

2. lépés
Átvételi pont

Amennyiben a webáruházunkban nézted ki a terméket, a rendelés véglegesítésénél válaszd ki az "Áruházi hitellel" lehetőséget és az üzletünket, ahol át szeretnéd venni a terméket.

3. lépés
Szövegbuborék

Minden üzletünkben szakképzett hitelügyintéző kollégák segítik kiválasztani a számodra megfelelő megoldást 4 bank számos hitel konstrukciója közül. Fordulj hozzájuk minden kérdéseddel bizalommal.

4. lépés
Dokumentumok

Az alábbi dokumentumokat mindenképpen hozd magaddal az ügyintézéshez: érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, érvényes adóigazolvány, érvényes jövedelmet igazoló okmány (munkáltatói igazolás, NAV jövedelem igazolás, stb.).

Reméljük örömödet leled az új termékben!
Gyere be hozzánk máskor is!

Szív ikon

A Vöröskő Kft. 2010. szeptember 23. napján EN-I-821/2010. számon engedélyt kapott pénzpiaci szolgáltatás közvetítése tevékenység többes ügynökként történő végzésére, azonban ezen szolgáltatás kizárólag az üzleteinkben történő személyes fizetés esetén érhető el, amely szolgáltatás keretében az ügyfelek igényfelmérést követően a pénzügyi szolgáltatást közvetítő előzetes tájékoztatási kötelezettségeinek általános szabályairól szóló 53/2016. (XII. 21.) NGM rendelet 3. § (1) és (2) bekezdése szerinti kielégítő számú ajánlatot ismerhetnek meg és választhatják a számukra legkedvezőbb hitelkonstrukciót.

A Vöröskő Kft. pénzpiaci többes ügynöki tevékenysége jelenleg kizárólag csak az áruházakban történő személyes fizetés esetén érhető el az ügyfelek részére, a webáruházi vásárlás során nem.

 

Társaságunk jelenleg az alábbi pénzügyi intézmények megbízásából végez pénzpiaci többes ügynöki tevékenységet:

OTP Bank Nyrt. áruhitel + hitelkártya
Magyar Cetelem Bank Zrt. áruhitel + hitelkártya
MBH Bank Nyrt. áruhitel + hitelkártya
Cofidis áruhitel

*A választható pénzügyi szolgáltatások részletes megismerésére áruházainkban személyesen van lehetőség.

 

Letölthető dokumentumok

Cetelem Bank

Igénylés feltételei
Munkáltatói igazolás
MBH Bank Nyrt.

Igénylés feltételei
Munkáltatói igazolás  
OTP Bank

Igénylés feltételei 1.
Igénylés feltételei 2.
Munkáltatói igazolás
Cofidis

Igénylés feltételei
Munkáltatói igazolás

Dönts felelősen!

Kérjük, hitelfelvételi döntés előtt mérlegeld vagyoni, jövedelmi helyzetedet, és fontold meg háztartásod teherviselőképességét, valamint tájékozódj a különböző hiteltermékekről és azok feltételeiről. Segítő információkat, összehasonlító alkalmazásokat az MNB fogyasztóvédelmi oldalán találsz: https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem.


Általános Szerződési Feltételek

További dokumentumok
Vöröskő Kft. Üzletszabályzat
Vöröskő Kft. Panaszkezelési szabályzat
Vöröskő Kft. Fogyasztói panasz minta